Απίστευτο: Ο Παύλος Κοντογιαννίδης έγινε αγρότης για να ζήσει!

3 Νοεμβρίου 2020 14:15

Ο Παύλος Κοντογιαννίδης άλλαξε σελίδα στη ζωή του και μιλά για τις δυσκολίες των ηθοποιών και την εκμετάλλευση των νέων στον χώρο.

Μιλώντας στην εκπομπή Pop Up ο σπουδαίος ηθοποιός παραδέχτηκε ότι βρίσκεται σε ασφυκτική οικονομική κατάσταση και προκειμένου να επιβιώσει εργάζεται ως αγρότης:

«Αυτός ο χώρος, της υποκριτικής είναι ο χώρος που μαστίζεται περισσότερο από όλους. Και τα κουμάντα δε φτάνουν, γιατί κάποτε τελειώνουν. Κι εγώ είμαι στα όρια της επιβίωσης λόγω των αναγκών που έχουμε. Είμαι αγρότης τώρα που δεν δουλεύω στο θέατρο. Πάμε στο χωράφι εδώ στον Βαρνάβα και ό,τι προλαβαίνουμε φέρνουμε», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο Παύλος Κοντογιαννίδης απευθύνθηκε στους νέους ηθοποιούς παρακινώντας τους να μη δέχονται να εργάζονται χωρίς ανταμοιβή: «Συνιστώ στους νέους ηθοποιούς να μη δουλεύουν τζάμπα. Είναι επάγγελμα. Να διεκδικήσουν την τιμή της αξιοπρέπειας. Έχει βγει μια βρώμα ότι είμαι ακριβοπληρωμένος και δεν με φωνάζουν γιατί λένε: ‘’Άσε τον Κοντογιαννίδη, είναι ακριβός’’. (…) Δεν θα ξεπουλήσουμε το ταλέντο μας ή τη ματαιοδοξία που ο χώρος παρέχει απλόχερα και να πάμε τζάμπα».