Ξανά στα θρανία η Τραϊάνα Ανανία! Σπουδάζει ψυχολογία (φωτογραφίες)

5 Νοεμβρίου 2020 10:30

Επιστροφή στα θρανία για την Τραϊάνα Ανανία. Η πανέμορφη ηθοποιός ξεκίνησε να φοιτά σε κολέγιο και θέλει να πάρει πτυχίο στην Ψυχολογία.

Μάλιστα, ανέβασε και φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram από τη φοίτησή της και έγραψε στη λεζάντα:

«Η φωτογραφία είναι από τη προηγούμενη εβδομάδα!Είμαι στο κολλέγιο,στο @ist_college .Επέλεξα να σπουδάσω Ψυχολογία. Αυτό ήταν το δώρο μου στον εαυτό μου για τα φετινά μου γενέθλια. Παράλληλα με τις τέχνες είναι ένας κλάδος που με ενδιαφέρει και μου ταιριάζει εξίσου (έτσι λένε οι γύρω μου)!

Είναι μια επιστήμη που εμπεριέχει πολλές επιστήμες μέσα!Ο σκοπός της είναι θετικός και το έργο της πολύ βοηθητικό για τον άνθρωπο,ειδικά σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που η ψυχή υποφέρει και κατά συνέπεια το σώμα νοσεί. Σε 3 χρόνια από τώρα πρώτα ο Θεός, μετά ο κορονοϊός και μετά το κάρμα ?θα έχω άδεια ασκήσεως επαγγέλματος αναγνωρισμένη από τον ΑΤΕΕΝ. Τα μαθήματα πλέον γίνονται διαδικτυακά με επιτυχία!✅

Υπάρχει ακόμη περιθώριο εγγραφής στο πανεπιστήμιο, οπότε αν θέλεις να επενδύσεις στον εαυτό σου και στο μέλλον σου μπορείς βρεις το barchelor που σου ταιριάζει στο official site του κολλεγίου. Αν έχεις όραμα,είσαι αποφασισμένος και δε φοβάσαι τις προκλήσεις το @ist_college είναι ένα περιβάλλον φιλικό και γόνιμο μέσα απ’όπου μπορείς να ανθήσεις και να πετύχεις.Καλή Colleγιοχρονιά !!!».