Σία Κοσιώνη: «σώθηκε τελευταία στιγμή απ’ του Χάρου τα δόντια» (φωτογραφίες)

26 Νοεμβρίου 2018 16:55

Μαζί τους δεν κάνεις και χώρια δεν μπορείς. Έτσι και η Σία Κοσιώνη. Μπορεί ν’ ακούγονται φήμες ότι φεύγει απ’ τον ΣΚΑΪ, μπορεί…μπορεί… μπορεί τα πάντα όλα, όμως ένα είναι το σίγουρο: εκείνη το σκυλάκι της δεν το αποχωρίζεται. 

Την καταλαβαίνω, με πίτμπουλ (συ)ζώ και σκανταλιάρικο όσο δεν πάει. Εξάλλου, ο πιτσιρικάς μου είναι λιγότερο από ενάμισι έτους… Στο διά ταύτα:  Οι κουρτίνες είναι συχνά τα πρώτα θύματα, ενώ από τη λίστα των «αδικοχαμένων» δεν λείπουν ποτέ και τα παπούτσια κάθε είδους για τα σκυλάκια.

Ένα ανάλογο σκηνικό έζησε και  Σία Κοσιώνη, όταν είδε πως το Beagle της, ο Γκούφυ, είχε αρχίζει να κατασπαράζει τα αθλητικά της παπούτσια.

Για τον Γκούφυ ειναι καθε μερα παγκόσμια μερα των ζωων!Χρειάζεται ακριβώς ένα λεπτό για: να ξεριζώσει ένα φυτό, να ξεπουπουλιάσει ένα μαξιλάρι, να ξεκοιλιάσει ένα αρκουδάκι, να κλέψει ένα παπούτσι και να καταπιεί το τοστ σου αμάσητο. Μετά, πάνω στο χάος, με αυτό το αθώο ύφος να απολογηθεί και φυσικα αμέσως να τον συγχώρησω! World animal what??? #worldanimalday #beagle #beaglesofinstagram #beagles #beagleworld #beaglelove #beaglelife #goofy

Μπορεί να κατάφερε να τους βγάλει τη σόλα και να τα λερώσει με τρίχες και σάλια, αλλά όπως… καθησύχασε τους ακόλουθούς της στο instagram η Σία, τα παπούτσια τελικά… επέζησαν! «Τελευταία στιγμή σώθηκε -με ελαφρά τραύματα- από του Χάρου τα δόντια!», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας με τα παπούτσια της που ανέβασε. Μια χαρά.

Τελευταία στιγμή σώθηκε -με ελαφρά τραύματα- απο του χάρου τα δόντια! #tikaloskylaki #goofy #mydog #beagle #beagles #dogs #morningadventure #shoes #weekend