Απίστευτο: Έκαναν rave party στη Ρόδο αδιαφορώντας για τον κορονοϊό! Προσκεκλημενος και διάσημος DJ

7 Νοεμβρίου 2020 18:00

Απίστευτο κι όμως ελληνικό. Ένα rave πάρτι διοργάνωσαν στην Ρόδο λίγο πριν από την επιβολή του lockdown στην Ελλάδα για τον κορονοϊό. Το πάρτι έγινε στην παραλία της Αγίας Αγαθής στη Ρόδο.

Σύμφωνα με το dimokratiki.gr περίοικοι αλλά και επαγγελματίες, οι οποίοι δραστηριοποιούνται στην συγκεκριμένη περιοχή είδαν έκπλητκοι να αποβιβάζονται δεκάδες επιβάτες από πούλμαν σε χώρο ειδικά διαμορρφωμένο, όπου είχαν στηθεί τραπεζοκαθίσματα και εγκαταστάσεις με ηχεία και κονσόλες σαν να μην υπάρχει κορονοϊός.

Άμεσα ειδοποιήθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Αρχαγγέλου, προκειμένου να επιληφθεί της κατάστασης. Μόλις οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο προχώρησαν στην σύλληψη δύο ατόμων. Πρόκειται για έναν 66χρονο ιδιοκτήτη καντίνας, που είχε αναπτύξει 5 τραπέζια και 20 τραπεζοκαθίσματα έχοντας καταλάβει 30 τετραγωνικά μέτρα του αιγιαλού και για έναν 44χρονο Ισραηλινό που ήταν ο διοργανωτής του πάρτι, στο οποίο συμμετείχαν 70 ατόμα.

Ο τελευταίος, δεν είχε φροντίσει για την τήρηση των απαιτούμενων μέτρων πρόληψης του κορονοϊού όπως απαιτείται από τις ειδικές διατάξεις, ούτε είχε και τις απαραίτητες άδειες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το εν λόγω πάρτι έγινε για την διασκέδαη 70 τουριστών από το Ισραήλ. Αυτό είχε προγραμματιστεί από μέρες, ενώ επίσημος προσκεκλημένος σε αυτό ήταν ένας διάσημος DJ από το Ισραήλ, ο οποίος ήρθε στην Ρόδο για τον σκοπό αυτό.