Αστεράκι

7 Νοεμβρίου 2020 18:19

Μια ζωή επιχειρηματίας σε εστιατόρια που κυρίως λάτρεψαν το ψάρι, ο Στέλιος Λιοφάγος αποφάσισε να αράξει (όχι στο σαλόνι του) στην Καισαριανή. Ο αστεροειδής γλυκάνισος (αστεράκι) και γενικότερα τα μπαχαρικά ήταν το βασίλειό του για τις λαχταριστές θαλασσινές μακαρονάδες του. Η αγάπη του λοιπόν για τα μπαχαρικά  και ο κοινωνικός του χαρακτήρας, μαζί με την παρότρυνση κάποιου φίλου, τον οδήγησαν στο να δημιουργήσει  πρόσφατα τη δική του επιχείρηση μπαχαρικών, το «Αστεράκι».

Μια νέα μικρή επιχείρηση με όλη την γκάμα μπαχαρικών από όλο τον κόσμο και βοτάνων. Χρώματα και αρώματα που σε σαγηνεύουν και σε κάνουν να θέλεις να τα αγοράσεις όλα. Εκτός από μπαχαρικά και τα βότανα, στο «Αστεράκι» θα βρείτε τσάι, δημητριακά, φρεσκοκομμένο καφέ, αποξηραμένα λαχανικά και φρούτα, ξηρούς καρπούς, αιθέρια έλαια, όσπρια, μέλι, γλυκά κουταλιού και πολλά άλλα.

Ο ιδιοκτήτης Στέλιος Λιοφάγος, με πολύ όρεξη, προσπαθεί να επιλέγει πάντα τα καλύτερα προϊόντα για τους εκλεκτούς πελάτες του, με βασικό στόχο να δημιουργήσει μαζί τους μια σχέση εμπιστοσύνης.

 

Εθνικής Αντιστάσεως 77, Καισαριανή, τηλ.: 210 7238929, κιν.: 6937 444714

e-mail: [email protected]

fb: αστεράκι μπαχαρικά και βότανα