Ο Έλληνας που έσωσε την Κορομηλά! Της πήρε το σπίτι για 2,3 εκατομμύρια ευρώ – Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ

10 Νοεμβρίου 2020 09:00

Για τη Ρούλα Κορομηλά, το σπίτι της στη Μύκονο ήταν πάντα το καταφύγιό της, ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Μέχρι που μετατράπηκε σε εφιάλτη…

Η παρουσιάστρια είχε αγοράσει το 2000 την εξοχική κατοικία στην περιοχή Διακόφτης της Μυκόνου. Πρόκειται για ένα υπέροχο σπίτι με εμβαδόν 500 τ.μ. Στο οποίο κάθε καλοκαίρι απολάμβανε τις διακοπές της μαζί με φίλους της στο νησί των Ανέμων.

Ένα σπίτι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα της και διακοσμημένο σύμφωνα με την προσωπική της αισθητική, ένα σπίτι στο οποίο πήγαινε πολύ συχνά όχι μόνο με φίλους αλλά και μόνη της για να απομονωθεί και να ηρεμήσει.

Όμως, τα πράγματα για τη Ρούλα δεν πήγαν όπως τα περίμενε στα επαγγελματικά της, η οικονομική κρίση χτύπησε και την ίδια και η Ρούλα βρέθηκε να χρωστάει πάνω από μισό εκατομμύριο ευρώ, ένα ποσό που τη βάραινε πολύ και δεν μπορούσε να ξεχρεώσει.

Επιπλέον, τα έξοδα του σπιτιού ήταν δυσβάστακτα και ο ΕΝΦΙΑ άρχισε να την τσακίζει οικονομικά. Η Ρούλα βρέθηκε σε αδιέξοδο και η μόνη λύση ήταν να πουλήσει το σπίτι με το οποίο ήταν τόσο συνδεδεμένη συναισθηματικά.

 

Ο σωτήρας ήλθε από τον… Παναμά

Φυσικά σε αυτούς τους καιρους δεν είναι εύκολο να πουληθεί ένα σπίτι και ιδιαίτερα ένα μεγάλο και ακριβο σπίτι και για ένα διάστημα η Ρούλα αναζητούσε αγοραστή χωρίς επιτυχία. Τελικά, ο σωτήρας της βρέθηκε, όπως αποκαλύπτει το περιοδικό Ciao.

Είναι ένας Έλληνας τραπεζίτης από τον Παναμά, ο οποίος ήθελε να αποκτήσρι τη δική του κατοικία στη Μύκονο και όταν είδε το σπίτι της Ρούλας ενθουσιάστηκε. Έτσι, δέχτηκε αμέσως να πληρώσει το ποσό των 2.300.000 ευρώ που του ζήτησε η παρουσιάστρια.

Η Ρούλα ξεπλήρωσε τα χρέη της και τα υπόλοιπα χρήματα τα αποταμίευσε.

Αποχωρίστηκε το σπίτι με δυσκολία, αλλά έτσι κι αλλιώς για εκείνη, όπως και για τους περισσότερους πλέον, οι “άγριες μέρες και νύχτες” της Μυκόνου έχουν τελειώσει.

 

Πηγή: Ciao