Justin Bieber: «Θέλω να μοιάσω στον Ιησού»!

24 Νοεμβρίου 2018 15:38

Ο Justin Bieber, ο οποίος γιόρτασε την πρώτη του Ημέρα των Ευχαριστιών ως παντρεμένος, τόνισε ότι θέλει να μοιάσει στον Ιησού και να είναι υπομονετικός, ευγενής και ανιδιοτελής.

Ο 24χρονος ποπ σταρ, ο οποίος τον Σεπτέμβριο παντρεύτηκε το μοντέλο από τις ΗΠΑ Hailey Rhode Baldwin -με πολιτικό γάμο- δήλωσε στους περίπου 102 εκατομμύρια ακολούθους του στο Instagram ότι οργάνωσε για πρώτη φορά τη γιορτή για την Ημέρα των Ευχαριστιών την Πέμπτη, που ήταν αργία στις ΗΠΑ.

«Πρώτη Ημέρα των Ευχαριστιών ως παντρεμένος, πρώτη φορά που γιορτάζω την ημέρα αυτή», έγραψε χαρακτηριστικά ο Καναδός τραγουδιστής.

Και πρόσθεσε: «Οι σχέσεις είναι δύσκολες και η αγάπη δεν είναι πάντα εύκολη αλλά σε ευχαριστώ Ιησού που μου δείχνεις τον τρόπο! Κάθε ημέρα είναι μια διαδικασία μάθησης, προσπάθειας να είμαι περισσότερο σαν εκείνον, υπομονετικός, ευγενής, ανιδιοτελής. Αλλά η χάρη του θεού αρκεί!».

Ο Bieber και η Baldwin είναι μέλη της ευαγγελικής Εκκλησίας Χίλσονγκ, η οποία ιδρύθηκε στην Αυστραλία το 1983 και έχει παραρτήματα σε όλο τον κόσμο.

Το ζευγάρι επιβεβαίωσε ανεπίσημα τον γάμο του σε σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την περασμένη εβδομάδα, όταν ο τραγουδιστής αποκάλεσε την αγαπημένη του «η σύζυγός μου» και εκείνη άλλαξε το όνομά της στο Instagram σε Hailey Bieber.