Η ανατριχιαστική περιγραφή του Διονύση Σχοινά για τη ληστεία στο σπίτι του: «Ούτε σε ταινία γίνονται αυτά τα πράγματα»

12 Νοεμβρίου 2020 18:00

Καλεσμένος στο The 2Night Show βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης, ο Διονύσης Σχοινάς. Ο δημοφιλής τραγουδιστής μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τη σύζυγό του Καίτη Γαρμπή αλλά και για τον γιο τους, Δημήτρη, με τον οποίο είναι πλέον κολλητοί. Ο Διονύσης Σχοινάς αναφέρθηκε, επίσης, στο σοκ που βίωσε από την ένοπλη ληστεία στο σπίτι του, πριν από μερικούς μήνες και αποκάλυψε τον τρόπο που τον βοήθησε να το ξεπεράσει πιο γρήγορα.

“Τον γιο μου τον αντιμετώπιζα πάντα σαν αδερφό μου. Είχα την ατυχία να χάσω από πολύ νωρίς τον αδερφό μου ο κολλητός μου και ο γιος μου πήρε πολύ γρήγορα τη θέση του. Τον μεγάλωσα σαν αδερφός του και όχι σαν πατέρας του. Δεν μου βγήκε σε καθόλου κακό. Με σέβεται γιατί είναι ο κολλητός μου και εγώ ο κολλητός του. Με τον γιο μου συζητάμε τα πάντα, από ναρκωτικά μέχρι το σεξ. Από το παιδί σου καταλαβαίνεις ποιος είσαι.

Ο Διονύσης Σχοινάς αναφέρθηκε και στο δυσάρεστο γεγονός που συνέβη στις αρχές του έτους, όταν τέσσερις ληστές μπήκαν στο σπίτι του με την Καίτη Γαρμπή και τους λήστεψαν, υπό την απειλή όπλου: “Δεν μου έχει φύγει ακόμα το σοκ από τη ληστεία στο σπίτι μας. Ούτε σε ταινία γίνονται αυτά τα πράγματα. Ήμουν εγώ και το παιδί στο σπίτι. Μπήκαν με την Καίτη μέσα, τέσσερα άτομα με όπλα. Νομίζεις ότι στα “κόβουν”… Συγγνώμη έτσι είναι. Δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Δεν ήξερα τι θα μπορούσε να συμβεί στα επόμενα πέντε λεπτά. Να γίνει κάτι με τη γυναίκα μου; Κάτι με τον γιο μου; Μέσα σε όλη αυτή την ταλαιπωρία μας σεβάστηκαν. Τελείωσε όλο σε δώδεκα λεπτά.

Αυτό γενικά παίζει. Να το ξέρουμε όλοι μας. Σου συμβαίνει όταν δεν το περιμένεις. Έβλεπα την Καίτη από την κάμερα του σπιτιού μας να μπαίνει σπίτι με τέσσερις άντρες. Ο Δημήτρης ήταν σκυμμένος στη ληστεία και μου είπε “έβλεπα το όπλο και ήθελα να το πάρω, αλλά δεν τολμούσα”. Πήγαμε σε μια φίλη μας που κάνει “βιοσυντονισμό” για να μας βοηθήσει να το ξεπεράσουμε” περιέγραψε o Διονύσης Σχοινάς.