Ο Άρης πλησιάζει τον Κριό: ώρα για δράση

14 Νοεμβρίου 2020 07:45

Καθώς ο Άρης πλησιάζει τον Κριό, εντείνεται η νευρικότητα των ζωδίων του Παρορμητικού σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως). Μετά από τη δίμηνη αναδρομή του, ο πλανήτης προετοιμάζεται για την επιστροφή του σε ορθή πορεία, δίνοντας μας την ευκαιρία να προετοιμαστούμε σε ότι αφορά προσωπικές επιθυμίες και κινήσεις που θέλουμε να πραγματοποιήσουμε. Μπορεί να υπήρχαν σημαντικά εμπόδια και καθυστερήσεις το προηγούμενο χρονικό διάστημα που επηρέασαν την εξέλιξη των ζητημάτων που μας ενδιαφέρουν. Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να ξεπεράσουμε τις όποιες αναστολές ή αμφιβολίες μπορεί να είχαμε και να προχωρήσουμε από εδώ και στο εξής με δυναμισμό και αποφασιστικότητα σε αυτά που θέλουμε να πετύχουμε.

Παράλληλα,μας  δίνεται η ευκαιρία να ανακαλύψουμε το ψυχικό σθένος που κρύβουμε μέσα μας. Αυτό θα είναι αρκετό για να διεκδικήσουμε το καλύτερο για εμάς σε οικονομικά ζητήματα, κληρονομικές υποθέσεις και επιχειρηματικές δράσεις που μας κεντρίζουν την προσοχή.

Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό ενισχύοντας την ανάγκη για εσωστρέφεια και δίνοντάς μας την ευκαιρία να κάνουμε την αυτοκριτική μας. Προσοχή καθώς οι αμφιβολίες και η εσωτερική αναστάτωση που υπάρχει θα μας οδηγήσουν πιθανά σε αντεγκλήσεις με πρόσωπα που είναι σημαντικά για εμάς ή με πρόσωπα που συνεργαζόμαστε σε οικονομικά ζητήματα. Είναι προτιμότερο να εμπιστευτούμε το ένστικτο μας που είναι βέβαιο ότι θα μας προστατεύσει, ώστε να μην αφεθούμε στην καχυποψία που δεν θα μας επιτρέψει να δούμε αντικειμενικά τις οποίες καταστάσεις βιώνουμε.