Σελήνη στον Σκορπιό: λύσεις σε παρεξηγήσεις και σε συγκρούσεις

15 Νοεμβρίου 2020 07:45

Αυτή η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό επηρεάζει τα Σταθερά ζώδια του πρώτου δεκαημέρου, δηλαδή, Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους και όσους έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σ’ αυτά τα ζώδια.

Μας ζητά να σκάψουμε μέσα μας, στα βάθη της ψυχής μας, να αποδεχτούμε ότι στη ζωή υπάρχει το φως και το σκοτάδι, και να κάνουμε εκκαθάριση των αρνητικών συναισθημάτων μας, όντας άμεσοι και ειλικρινείς με τον εαυτό μας. Μας καλεί να αναζητήσουμε την βαθύτερη αλήθεια και να μη φοβόμαστε να έρθουμε αντιμέτωποι με τις σκιές μας, γιατί μόνο αυτό θα επιτρέψει την αλλαγή και κατ’ επέκταση, να αναδυθεί ένας νέος εαυτός. Τώρα προσπαθούμε να διαλευκάνουμε το μυστήριο, να βρούμε τις απαντήσεις σε δύσκολα ζητήματα που μας απασχολούν.

Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό μας ζητά να κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να βελτιώσουμε τον εαυτό μας και να πιστέψουμε στην εσωτερική δύναμή μας. Επίσης, φέρνει στην επιφάνεια έντονα συναισθήματα και διάθεση για οικειότητα και εμπιστοσύνη στις σχέσεις. Πόσο μακριά θα πάμε για την αγάπη; Το σύμπαν θα υποστηρίξει μόνο ό,τι είναι καλό για μας, αυτό το φεγγάρι θα φέρει την αλήθεια στο φως. Αν μια σχέση βασίζεται στο σεξ, στο φόβο της μοναξιάς ή σε ιδιοτελή κίνητρα, θα διαλυθεί. Αν η σχέση βασίζεται στην αγάπη, θα γίνει πιο δυνατή.