Ποια πλήγωσε ο Tristan Thompson με την απιστία του και δεν ήταν η Khloe Kardashian

15 Νοεμβρίου 2020 19:45

 

Μια συγνώμη  για την απιστία δεν φτάνει για τον Tristan Thompson, πόσο μάλιστα όταν δεν την ζητάει μόνο από την  Khloe Kardashian. Το πρώτο του ατόπιμα που είχε γίνει γνωστό ήταν όταν η tv περσόνα βρισκόταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και κυκλοφόρησε υλικό που έδειχνε τον μπασκετμπολίστα με άγνωστες κοπέλες σε μαγαζί. Αφού, προκλήθηκε ο πρώτος σάλος, το ζευγάρι προσπάθησε να δώσει άλλη μια ευκαιρία στον γάμο του παραβλέποντας το γεγονός σαν να μην έγινε ποτέ. Αυτό βέβαια φάνηκε πως όχι μόνο δεν έκανε τον μπασκετμπολιστα να βάλει μυαλό αλλά να συνεχίσει να απιστεί, αυτήν τη φορά με την κολλητή της κουνιάδας του, Jordyn Woods.
Εκεί, φυσικά, η δημόσια κατακραυγή για τον Tristan ήταν ακόμα μεγαλύτερη, αφού η μητέρα του παιδιού του είχε καταφέρει να τον συγχωρήσει κι εκείνος ανταπέδωσε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που την πλήγωσε.
Από τότε, έχει περάσει αρκετός καιρός. Η Khloe έκανε διαρκώς stories που έδειχναν πόσο πληγωμένη ήταν από όλο αυτό που συνέβη και φαινόταν σαν να μην επρόκειτο να υπάρξει πιθανότητα να τα ξαναβρούν με κάποιον τρόπο. Στο επεισόδιο της Πέμπτης του ριάλιτι Keeping Up With The Kardashians, ο 29χρονος παίκτης των Cleveland Cavaliers απολογήθηκε στη μαμά της Khloe, Kris Jenner, για τα σκάνδαλα και τη στενοχώρια που προκάλεσε. «Όταν την πλήγωσα με όλες τις πράξεις που έκανα, με επηρέασε πολύ λόγω του πόσο σε απογοήτευσα, και τη σχέση μας. Με έβλεπες σαν γιο σου, οπότε αυτό ήταν ένα πολύ στενόχωρο κομμάτι», είπε. Εκείνη του απάντησε: «Επειδή την πλήγωσες, πλήγωσες εμένα, πλήγωσες όλους μας. Το θέμα είναι ότι τη θέλουμε χαρούμενη και θέλουμε εσένα χαρούμενο και θέλουμε εσάς χαρούμενος ως οικογένεια και θέλουμε η True να είναι χαρούμενη». Ενώ σε άλλο απόσπασμα, έχουμε δει πόσο έχει επηρεαστεί η Khloe από όλη αυτήν την κατάσταση, οπότε ξέρουμε πόσο της έχει στοιχίσει.