Βαρουφάκης-Στράτου: Και το γλέντησαν μέχρι πρωίας και αγκαλιάστηκαν με το πρόγραμμα των Κότσιρα-Αρβανιτάκη (φωτογραφικό υλικό)

19 Νοεμβρίου 2018 19:44

Eδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος. Και φαίνεται. Θυμάστε μια φορά κι έναν καιρό που ο Γιάνης (προσοχή, μ’ ένα «ν») δήλωνε στον Πέτρο Κωστόπουλο για την γυναίκα του πως όλες οι γυναίκες πριν από εκείνην ήταν μια… προθέρμανση; Σας το θυμίζουμε: «Είναι ο ιδανικός γάμος. Όλες μου οι σχέσεις ήταν μια προθέρμανση για να είμαι σε αυτή τη σχέση, δεν έχω κανένα παράπονο», έλεγε. Κι αν τα χρόνια πέρασαν την έχει κορόνα στο κεφάλι του: την Παρασκευή το βράδυ το ζευγάρι βρέθηκε στην Ακτή Πειραιώς και διασκέδασε με τις επιτυχίες του Γιάννη Κότσιρα και της Ελευθερίας Αρβανιτάκη.

Με total black look αμφότεροι, διασκέδασαν μέχρι πρωίας με το πρόγραμμα των δύο καλλιτεχνών και μάλιστα σε κάποια φάση άρχισαν να τους χειροκροτούν ένθερμα. Κι επειδή ο πρώην υπουργός δεν έχει κανένα πρόβλημα με τους παπαράτσι (ίσα-ίσα, το καλύτερό του είναι, απ’ ό,τι έχει φανεί κατά τη θητεία του, αλλά και μετέπειτα), τους έδωσαν μπόλικη «τροφή»: Αγκαλιές, φιλιά και όλα τα καλά. Enjoy φίλτατοι!