Το σπίτι στην Αυστραλία όπου μετακόμισε η Βικτώρια Καρύδα μετά τον φόνο του άντρα της. Το μοντέλο δεν θα επιστρέψει στην Ελλάδα (φωτογραφίες+βίντεο)

19 Νοεμβρίου 2018 16:20

Την ώρα που η οικογένεια του Γιάννη Μακρά αναζητά με νύχια και με δόντια τον δολοφόνο του άντρα της Βικτώριας Καρύδα, εκείνη ζει το δράμα της και προσπαθεί να προσαρμοστεί στη νέα της ζωή, στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας με τα παιδιά της. 

Η χήρα του Γιάννη Μακρή, σύμφωνα και με τις τελευταίες πληροφορίες, θα μείνει μόνιμα στην πατρίδα του δολοφονημένου συζύγου της, στο Μόσμαν, ένα ήσυχο προάστιο του Σίδνεϊ.

«Είδε τον Γιάννη νεκρό, δεν υπάρχει περίπτωση να επιστρέψει στην Ελλάδα», φαίνεται πως δήλωσε ο πατέρας του Γιάννη Μακρή για την Βικτώρια Καρύδα.  Ο 82χρονος Στέλιος Μακρής δήλωσε πως «Είμαι τόσο αναστατωμένος, είδα τον γιο μου νεκρό μπροστά στα μάτια μου! »Ξέρεις πως είναι να θάβεις το ίδιο σου το αίμα; Έχω χάσει πλέον δυο παιδιά! Τα έχω δει νεκρά μπροστά στα μάτια μου!», ολοκλήρωσε. 

Βίντεο εδώ: https://www.klik.gr/gr/el/blender/biktoria-karuda-to-spiti-opou-metakomise-sto-sidnei-meta-ti-dolofonia-tou-suzugou-tis-2-2/