Αποκάλυψη: Ο κορονοϊός βάζει φρένο στο Survivor; Όλες οι εξελίξεις

25 Νοεμβρίου 2020 09:20

Ο κορονοϊός φαίνεται ότι φέρνει αναταράξεις στην ελληνική τηλεόραση, ενώ μην αποκλείσετε να οδηγηθούν σε αναβολή πολλά projects στα οποία στήριζαν αρκετά τα κανάλια.
Από την πανδημία δεν είναι δυνατόν να ξεφύγει και το Survivor, αν και ο Ατζούν Ιλιτζαλί και η παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης υποστηρίζουν ότι κάνουν τα αδύνατα δυνατά προκειμένου να απομακρυνθεί το ενδεχόμενο κάποιος διαγωνιζόμενος να προσβληθεί από τον ιό.

Όπως αποκαλύφθηκε στην εκπομπή «Ευτυχείτε», έπειτα από επικοινωνία με άτομο της παραγωγής της Acun Medya, αποκαλύφθηκε ότι αυτή την περίοδο τόσο τα castings όσο και οι συνεντεύξεις έχουν «παγώσει» λόγω φόβου ενός πιθανού τρίτου κύματος κορονοϊού από το δεύτερο δεκαήμερο του Ιανουαρίου.
Και η αισιοδοξία ότι το ριάλιτι θα βγει στον αέρα, τη δεδομένη χρονική στιγμή μπορεί να χαρακτηριστεί (στην καλύτερη περίπτωση) συγκρατημένη. Δεν πρέπει να ξεχνάμε άλλωστε ότι και πριν από λίγες ημέρες, ο Γιώργος Λιανός ανέφερε πως η κατάσταση λόγω κορονοϊού είναι ιδιαιτέρως ρευστή για το αν θα μπορέσει να πραγματοποιηθεί με επιτυχία ένας ακόμη κύκλος του ριάλιτι επιβίωσης.