Έλενα Ακρίτα για Μαργαρίτα Θεοδωράκη: «Εξαπολύει κατάρες και χρησιμοποιεί υβριστικούς χαρακτηρισμούς για μένα»

25 Νοεμβρίου 2020 20:15

Η ανάρτηση πριν από μερικές ημέρες της κόρης του Μίκη Θεοδωράκη σχετικά με το τεράστιο οικονομικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ξεσήκωσε ποικίλες αντιδράσεις με άλλους να υποστηρίζουν την κίνησή της και άλλους να την επικρίνουν, όπως στην περίπτωση της Ελένης Ακρίτα.

Η Μαργαρίτα Θεοδωράκη απάντησε σε δριμύ ύφος στη δημοσιογράφο με ανάρτηση στο Facebook, στην οποία μεταξύ άλλων δήλωσε ότι τα αρνητικά σχόλια που διάβασε για εκείνη ο πατέρας της τον έφεραν στα πρόθυρα του θανάτου, ενώ έκανε λόγο ότι πρόκειται να προσφύγει και στη νομική οδό με μηνύσεις και αγωγές.

Το μεσημέρι της Τρίτης η Έλενα Ακρίτα έδωσε τη δική της απάντηση στο Facebook τονίζοντας ότι σεβόμενη τον Μίκη Θεοδωράκη δεν θα ασχοληθεί άλλο με το ζήτημα εκτός και εάν προκληθεί ξανά στο μέλλον.

«Η κ. Μαργαρίτα Θεοδωράκη σε κείμενό της εξαπολύει κατάρες προς πάσα κατεύθυνση και χρησιμοποιεί υβριστικούς χαρακτηρισμούς για μένα. Δεν μπορώ και δεν θέλω να απαντήσω σε αυτό το επίπεδο. Σέβομαι τον Μίκη Θεοδωράκη. Σέβομαι το έργο του, την ιστορία του, την υστεροφημία του. Ό,τι είχα να γράψω το έγραψα. Δεν επανέρχομαι. Εκτός αν προκληθώ», έγραψε στο ποστ της.