«Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ»: Όλες οι καταιγιστικές εξελίξεις

27 Νοεμβρίου 2020 09:45

Η Βασίλισσα της καρδιάς έχει έρθει για να κατακτήσει τις καρδιές των τηλεθεατών. Η παραγωγή ήρθε να μπει στην μεσημεριανή ζώνη(16.10) αυξάνοντας την ανταγωνιστικότητα με τα υπόλοιπα προγράμματα στην ώρα του. Ας δούμε τι έρχεται την επόμενη εβδομάδα:

ΔΕΥΤΕΡΑ
Η Ρέινα ζητάει από τον Χαβιέρ να  της μιλήσει  για τη γυναίκα που αγαπούσε τόσο πολύ, ενώ ο Βίκτορ ανακαλύπτει ότι η Εστεφάνια είναι η Βασίλισσα των Διαμαντιών. Η Σμιθ βρίσκει τον Χαβιέρ  και τη Ρέινα και τον συλλαμβάνει. Η Ντελφίνα συναντά την Κόνι και της ζητάει να δουλέψει γι’ αυτήν. Η Εστεφάνια παραδίδει το Κόκκινο Διαμάντι στον Βίκτορ και εκείνος της αποκαλύπτει ότι σκότωσε τον Λόπεζ. Η  Ρέινα ανακοινώνει το  λανσάρισμα της  νέας συλλογή της. Ο Χουάν βοηθάει τον Χαβιέρ να δραπετεύσει από την υπηρεσία . Ο  Βίκτορ  λέει στη Ρέινα  να μην περιμένει διαζύγιο γιατί  δεν θα την χωρίσει ποτέ.

ΤΡΙΤΗ
Ο Βίκτορ υποψιάζεται ότι η Ρέινα έχει εραστή. Η  Εστεφάνια ζητά  από τον Χαβιέρ να σταματήσει να  βάζει τη ζωή του σε κίνδυνο. Η Κόνι ανακαλύπτει ότι ο Ισιντό δουλεύει για τον Βίκτορ. Η Ρέινα λέει στον Χαβιέρ ότι ζήτησε από τον Βίκτορ διαζύγιο επειδή θέλει να είναι μαζί του. Όμως αργότερα  τον βλέπει να φιλιέται με  την Εστεφάνια.
Η  Σμιθ πιστεύει ότι ο Αντρές είναι ο δολοφόνος που αποπειράθηκε να σκοτώσει τη Ρέινα. Η Εστεφάνια διατάζει τους άντρες της να απαγάγουν τη γιαγιά του Βίκτορ και  μετά  του ζητά το στέμμα ως αντάλλαγμα για την απελευθέρωση της. Η Ρέινα ζητάει από τον Βίκτορ να της δώσει άλλη μια ευκαιρία.

ΤΕΤΑΡΤΗ
Η  Σμιθ πιστεύει ότι ο Αντρές είναι ο δολοφόνος που αποπειράθηκε να σκοτώσει τη Ρέινα. Η Εστεφάνια διατάζει τους άντρες της να απαγάγουν τη γιαγιά του Βίκτορ και  μετά  του ζητά το στέμμα ως αντάλλαγμα για την απελευθέρωση της. Η Ρέινα ζητάει από τον Βίκτορ να της δώσει άλλη μια ευκαιρία. Η Ρέινα ρωτάει τον Βίκτορ τι έκανε στον Νικολά Νούνιεζ, αλλά αυτός  απαντά ότι αυτή έδωσε την εντολή να τον σκοτώσει. Η γιαγιά του Βίκτορ λέει στην Εστεφάνια ότι ο εγγονός της την αγαπούσε. Η Ντελφίνα κατηγορεί τον Βίκτορ γιατί τα ξαναβρήκε με τη γυναίκα του. Ο  Χαβιέρ εξομολογείται στη Ρέινα τον έρωτα του.

ΠΕΜΠΤΗ
Ο Βίκτορ συνειδητοποιεί ότι η Εστεφάνια τον ξεγέλασε και πήρε το αληθινό στέμμα. Η Ρέινα λέει στον Χαβιέρ ότι ο Νικολά Νούνιεζ της τηλεφώνησε. Η Σμιθ ενημερώνει τον Χαβιέρ ότι ο πράκτορας Φρανκ Μαρίνο είναι αυτός που παρίστανε τον Νικολά Νούνιεζ. Αργότερα, ο  Χαβιέρ έρχεται σε αντιπαράθεση με τον πράκτορα. Η  Ρέινα ζητά από τον Χαβιέρ να την αφήσει μόνη και να μην την πλησιάσει ξανά. Η Κάρμεν προειδοποιεί τη Δελφίνα λέγοντας της  ότι διατρέχουν σοβαρό κίνδυνο. Η Εστεφάνια  κάνει μια τρομακτική ανακάλυψη που αφορά τον Βίκτορ και αυτός συνειδητοποιεί ότι εκείνη έμαθε το μυστικό του.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
Η  Ρέινα ζητά από τον Χαβιέρ να την αφήσει μόνη και να μην την πλησιάσει ξανά. Η Κάρμεν προειδοποιεί τη Δελφίνα λέγοντας της  ότι διατρέχουν σοβαρό κίνδυνο. Η Εστεφάνια  κάνει μια τρομακτική ανακάλυψη που αφορά τον Βίκτορ και αυτός συνειδητοποιεί ότι εκείνη έμαθε το μυστικό του. Ο Χαβιέρ ενημερώνει τον Βίκτορ ότι ο Νικόλας δεν πέθανε, ενώ  ο Φρανκ προειδοποιεί τη Ρέινα  ότι δεν πρέπει να εμπιστεύεται τον πρώτο. Ο  Βίκτορ λέει στη Ρέινα  ότι ξέρει όλη την αλήθεια και  θα τη συγχωρέσει, αρκεί να κοιμάται μαζί του. Ο Χαβιέρ ανακαλύπτει την αποθήκη όπου ο Βίκτορ κρύβει τα θύματα του.