Υπάρχει ελπίδα για να τακτοποιήσουμε οικονομικές εκκρεμότητες

28 Νοεμβρίου 2020 07:45

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο ενισχύοντας σημαντικά τα ζώδια της γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως) και του νερού (Καρκίνος. Σκορπιός, Ιχθύες). Η συγκεκριμένη θέση για την Σελήνη είναι εξαιρετική, καθώς βρίσκεται σε έξαρση και δίνει τις καλύτερες δυνατές ιδιότητες και ενέργειες. Το ενδιαφέρον επικεντρώνεται κυρίως σε ότι αφορά την οικονομική μας ζωή, καθώς μας δίνεται η ευκαιρία να κλείσουμε υποθέσεις που μας απασχολούν. Διεκδικούμε με επιμονή και υπομονή το καλύτερο δυνατό για εμάς, θέλοντας έτσι να εξασφαλίσουμε το αποτέλεσμα που θα μας ικανοποιήσει και θα μας βοηθήσει να νιώσουμε σταθερότητα και ασφάλεια.

Η μέρα είναι ιδανική για να δημιουργήσουμε την κατάλληλη ατμόσφαιρα στο οικογενειακό περιβάλλον, προχωρώντας σε ένα γεύμα ή δείπνο που θα ικανοποιήσει εμάς και τους δικούς μας ανθρώπους. Αισθηματικά, το πάθος πρωταγωνιστεί σε προσωπικό επίπεδο και δίνει την ευκαιρία να έρθουμε πιο κοντά από ποτέ στο ταίρι μας. Παράλληλα όμως μπορεί να κάνει την εμφάνισή της και η κτητικότητα, γι’ αυτό καλό είναι να ελέγξουμε ανάλογα συναισθήματα και να βρεθούμε τον αισθησιασμό που μπορεί να εκτοξεύσει την σχέση μας στα ύψη.

Το απόγευμα η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες ενισχύοντας μας με φαντασία και δημιουργικότητα σε πρακτικά ζητήματα που μας απασχολούν. Η διαίσθηση είναι έντονη και μπορεί να καθορίσει τις κινήσεις μας σε οικονομικές υποθέσεις. Καλό είναι να αφουγκραστούμε το ένστικτό μας και να ακολουθήσουμε αυτό που νιώθουμε καθώς με βεβαιότητα μπορεί να μας βγάλει από αδιέξοδα. Πιθανότατα να δώσει ιδανικές λύσεις σε οικονομικές υποθέσεις και να μας απαλλάξει από το άγχος και την ανασφάλεια.

Στα αισθηματικά, δημιουργώντας το κατάλληλο περιβάλλον μπορούμε να απολαύσουμε στιγμές χαράς και έντονου ρομαντισμού με το πρόσωπο που πρωταγωνιστεί στη ζωή μας. Έχουμε τη διάθεση να δείξουμε τα συναισθήματά μας χωρίς φόβο και απωθημένα που μπορεί να κρύβονται μέσα μας. Οι μοναδικές προσωπικές στιγμές που θα βιώσουμε θα βοηθήσουν να κατασταλάξουμε στην ουσία τη ζωής και να εντοπίσουμε τις πραγματικές μας ανάγκες. Θα αντιληφθούμε με ευκολία αυτό που έχει ουσιαστική αξία για εμάς και θα αφήσουμε στο περιθώριο πρακτικά ζητήματα και επιθυμίες για υλικά αγαθά. Αντιλαμβανόμαστε με ευκολία ότι μας καλύπτουν μόνο πρόσκαιρα και επιφανειακά.

πηγή:myastro