«La Casa de Papel» α λα ελληνικά: Αυτές είναι οι 4 γυναίκες που «χτύπησαν» οι δράστες με την κλοπή των θυρίδων

27 Νοεμβρίου 2020 21:45

Σε επαγγελματικό ριφιφί παραπέμπουν τα πρώτα στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ. από την κλοπή α λα «»Le Casa de Papel» σε θυρίδες τράπεζας τεσσάρων γυναικών στο Νέο Ψυχικό.
Πρόκειται για μια ιδιαίτερα σοβαρή υπόθεση, όπως εκτιμούν ανώτερες πηγές της ΕΛ.ΑΣ. Η τράπεζα δέχεται ότι έγινε παραβίαση, αλλά ακόμη κανείς δεν γνωρίζει γιατί οι δράστες πήγαν στις συγκεκριμένες θυρίδες και αν διέθεταν εσωτερική πληροφόρηση.
Και οι 4 παραβιασμένες θυρίδες ανήκαν σε γυναίκες. Ειδικότερα:

Η μία εξ αυτών είναι σύζυγος αντιπροσώπου μεγάλης ευρωπαϊκής αυτοκινητοβιομηχανίας στη χώρα μας. Εχει καταγγείλει ότι οι δράστες τις αφαίρεσαν κοσμήματα αξίας 1 εκατομμυρίου ευρώ και πάνω από 46.00 ευρώ σε μετρητά.
Η δεύτερη είναι επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στον χώρο του εμπορίου και δήλωσε ότι της έκλεψαν από τη θυρίδα της κοσμήματα αξίας 4 εκατ. ευρώ.
Η τρίτη είναι ιδιοκτήτρια γνωστού οίκου επίπλων με υποκαταστήματα σε όλη την Αττική.
Η τέταρτη έχει ιστορικό όνομα, ανήκει στο λεγόμενο «old money» και σε παλιά οικογένεια με κλινική στο κέντρο της Αθήνας και πύργο από τη βυζαντινή εποχή, στα προάστια της νοτιοανατολικής Αττικής. Η κόρη της ασχολείται με τα κοινά στον Δήμο Ψυχικού.