Απίστευτη εξέλιξη στην Αγγελική: Η Τζένη χωρίζει από τον Στέφανο και γυρίζει στην αγκαλιά του Παύλου (και όχι μόνο…)

30 Νοεμβρίου 2020 09:20

Μπορεί στην απάτη του πατέρα της, Μιλτιάδη, να μην είχε πάρει μέρος και μάλιστα όταν εκείνος της είπε να φύγουν στο εξωτερικό με τα λεφτά της οικογένειας, εκείνη να προτίμησε να παραμείνει στο πλευρό του Στέφανου, όμως, όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της «Αγγελικής», η Τζένη θα πάρει την κατάσταση στα χέρια της.
Όπως αποκαλύπτει το TV24, θα καταφέρει να εισχωρήσει στην επιχείρηση αναζητώντας μερίδιο από την τεράστια περιουσία. Βοηθός της σε όλο αυτό το εγχείρημα θα είναι, εν αγνοία του, ο Αριστοτέλης Σταυριανός (Ακης Σακελλαρίου).

Οταν η Τζένη καταλάβει πως ο Αριστοτέλης, πρώην συνεργάτης του πατέρα της, είναι εκπρόσωπος του Βρετανικού Ιπποδρόμου, δηλαδή ο άνθρωπος που είναι υπεύθυνος για τις διαπραγματεύσεις της συμφωνίας με το ιπποφορβείο των Αργυρών, θα προσελκύσει αμέσως την προσοχή του.
Παρόλο που στο μεταξύ η σχέση της με τον Στέφανο θα τερματίσει και θα ξεκινήσει να ζει στο πλευρό του Παύλου, δεν θα διστάσει να έρθει κοντά με τον Αριστοτέλη προκειμένου να τη μάθει να χειρίζεται καταστάσεις στην επιχείρηση των Αργυρών. Εκείνος θα γοητευτεί από την προσοχή που θα του δείχνει και…