Αποκάλυψη: Ποιοι δεν θέλουν τον Ανδρέα Μικρούτσικο στο επόμενο Big Brother! Η λύση που προωθούν

2 Δεκεμβρίου 2020 08:20

Σε θρίλερ μετατρέπεται η παραμονή του Ανδρέα Μικρούτσικου, αφού όπως αποκαλύψαμε και χθες, μόνο σίγουρη δεν πρέπει να θεωρείται η παραμονή του στο Big Brother και τη νέα σεζόν, κόντρα σε όσα είχαν διαρρεύσει.
Η αλήθεια είναι ότι η παραμονή του Μικρούτσικου μέχρι και πριν από λίγο καιρό ήταν δεδομένη και θα άλλαζε μόνο ο παρουσιαστής (ακούστηκε το όνομα της Κάκκαβα αντί του Βαρθακούρη), όμως πλέον η κατάσταση έχει ανατραπεί.
Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι στην τελευταία σύσκεψη για τα ριάλιτι τέθηκε θέμα παραμονής του έμπειρου παρουσιαστή. Μάλιστα, πάντα κατά τις ίδιες πηγές, εκφράστηκε από αρκετούς η άποψη ότι το Big Brother πρέπει να αλλάξει μορφή, να γίνει πιο σοβαρό και ενημερωτικό αφού ευνοείται από τα νούμερα τηλεθέασης τα οποία και θα εκτοξευθούν.

Σε αυτό το project παίζει το όνομα της Ναταλί Κάκκαβα, η οποία σημειωτέον δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις με τον Ανδρέα κάτι που φάνηκε και στην παρουσία της στο ριάλιτι. Το Big Brother πρέπει να είναι η θετική διαφήμιση και όχι η αρνητική του καναλιού, ειπώθηκε χαρακτηριστικά.
Η τάση αυτή στο κανάλι είναι υπέρ της ολοκληρωτικής αλλαγής στην παρουσίαση, με νέο στυλ στο οποίο ο Μικρούτσικος δεν έχει θέση.
Υπάρχουν και οι άλλοι που υποστηρίζουν ότι δεν χρειάζεται να αλλάξει μία επιτυχημένη συνταγή και ο Ανδρέας έδειξε ότι ξέρει πάρα πολύ καλά τα μυστικά του σόου αλλά και της τηλεόρασης γενικότερα.
Η νέα σύσκεψη αναμένεται να γίνει μετά τις γιορτές σχετικά με το Big Brother, αλλά το σίγουρο είναι ότι η θέση του Μικρούτσικου στο επόμενο ριάλιτι μόνο σίγουρη δεν είναι.