H Σελήνη στον καρκίνο: Προσέξτε τις εντάσεις και τις υπερβολές

3 Δεκεμβρίου 2020 07:45

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο επηρεάζοντας σημαντικά τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού. Ζητήματα οικογενειακής φύσεως έρχονται στο προσκήνιο και μας απασχολούν έντονα, καθώς καλούμαστε να δώσουμε λύσεις που θα είναι αποτελεσματικές. Τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα είναι χαρακτηριστικά, αφού το πιθανότερο είναι να επιδιώξουμε να απομονωθούμε από όλους, σκεπτόμενοι καταστάσεις του παρελθόντος που μας έχουν επηρεάσει. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν ξεσπάσματα σε οικεία πρόσωπα που μπορεί να πληγώσουν τη σχέση μας και να δημιουργήσουν σημαντικά προβλήματα μεταξύ μας.

Είναι απαραίτητο να ελέγξουμε τις ευαισθησίες μας και να διαχειριστούμε με ωριμότητα και λογική κάθε συναίσθημα που μας αναστατώνει. Επαγγελματικά, πιθανό είναι να επιλέξουμε να εργαστούμε από τον προσωπικό μας χώρο ή να πάρουμε αποφάσεις για την δική μας προσωπική επιχείρηση. Σημαντικό είναι να έχουμε αξιολογήσει τα δεδομένα με ώριμο τρόπο χωρίς τις ευαισθησίες να πρωταγωνιστήσουν. Στα αισθηματικά, οι ανάγκες έρχονται σε πρώτο πλάνο, καθώς είναι απαραίτητο να τις καλύψουμε. Παράλληλα όμως θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε ότι αφορά την συμπεριφορά μας καθώς δεν αποκλείεται να επιδιώξουμε τον έλεγχο και τον χειρισμό του συντρόφου μας προκαλώντας εντάσεις. Ας δούμε όμως πως η Σελήνη επηρεάζει τα συναισθήματά μας…

Το πρωί η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με την Αφροδίτη στον Σκορπιό και βοηθά να εκδηλώσουμε συναισθήματα και ανάγκες με μεγάλη ευκολία. Η ευαισθησία είναι διάχυτη και δημιουργεί ιδανικές συνθήκες στην προσωπική μου ζωή. Παράλληλα μπορούμε να αξιοποιήσουμε τη συγκεκριμένη συγκυρία για να προχωρήσουμε σε συμφωνίες που αφορούν θέματα ακίνητης περιουσίας. Είναι γεγονός ότι μπορεί να αποδώσουν το καλύτερο δυνατό για εμάς σε όλα τα επίπεδα, κυρίως στον οικονομικό τομέα. Σε προσωπικό επίπεδο μπορούμε να αξιοποιήσουμε την ευκαιρία για να διοχετεύσουμε στην σχέση μας αισιοδοξία και κατανόηση. Θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο, ώστε να αντιληφθούμε τι πραγματικά θέλει το ταίρι μας από εμάς και πώς μπορεί να μας καλύψει τις δικές μας απαιτήσεις.

Νωρίς το απόγευμα η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη στον Κριό, δημιουργώντας κυκλοθυμικές διαθέσεις. Δεν είναι εύκολο να χαλιναγωγήσουμε την ένταση και αυτό μπορεί να παίξει αρνητικό ρόλο τόσο σε οικογενειακό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Καλό είναι να θυμόμαστε ότι το να αντιδράσουμε σπασμωδικά και απερίσκεπτα σε καταστάσεις που βιώνουμε δεν θα μας βοηθήσει ώστε να δώσουμε τις απαραίτητες και επιθυμητές λύσεις.