Αποκλειστικό! Όλη η αλήθεια για το τέλος του Νίκου Κοκλώνη από το Οpen! Το άδειο γραφείο του και ο “συνασπισμός” των διευθυντών του καναλιού εναντίον του

3 Δεκεμβρίου 2020 11:36

Δεν έχει περάσει ούτε μήνας από τότε που το iciao.gr έγραφε για τις κακές σχέσεις του καναλιού με τον μεγαλοπαραγωγό Νίκο Κοκλώνη! Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ανάμεσα στον Kοκλώνη και στην ιδιοκτησία του Open ήταν η απρόσμενη συνεργασία του με το Mega! Ως γνωστόν οι ιδιοκτήτες των δύο αυτών καναλιών Open και Mega  είναι δηλωμένοι εχθροί και η οποιαδήποτε συνεργασία ανάμεσα τους θεωρείται αδιανόητη.

Όμως τις τελευταίες εβδομάδες γίνονται αρκετές παρασκηνιακές διαδικασίες με τους διευθυντές του καναλιού να δημιουργούν ένα συνασπισμό απέναντι στον Νίκο Κοκλώνη. Στην ετήσια έκθεσή τους στον Ιβάν Σαββίδη για την πορεία του καναλιού έχουν χρεώσει όλη την αποτυχία του προγράμματος σε ένα μόνο πρόσωπο, στον παρουσιαστή του just the two of us Νίκο Κοκλώνη.

Και φυσικά δεν έχουν άδικο ως προς αυτό. Οι επιλογές του είναι η μία χειρότερη από την άλλη όχι μόνο ως προς την εικόνα των εκπομπών αλλά κυρίως προς την αποτίμησή τους σε ποσοστά τηλεθέασης. Ο σταθμός τους τελευταίους μήνες κυριολεκτικά καταρρέει στους πίνακες τηλεθέασης και η μία μετά την άλλη οι εκπομπές που έχει ως παραγωγή ο Νίκος κοκλώνης κόβονται.

Η αρχή έγινε με το τηλεπαιχνίδι Τζόκερ που παρουσίαζε ο Αλέξης Γεωργούλης και μέσα σε λίγες ημέρες έπεσαν οι τίτλοι τέλους, αφού ο παρουσιαστής ηθοποιός και ευρωβουλευτής σημείωνε τηλεθέασης περίπου στο 2%.

Από την άλλη υπάρχει μία μεγάλη κρίση ανάμεσα στο κανάλι και την Βίκυ Χατζηβασιλείου αφού σιωπηρά η εκπομπή της κόπηκε μετά από απόφαση της παρουσιάστριας. Τα απογοητευτικά ποσοστά τηλεθέασης αλλά και οι συνθήκες δεν επιτρέπουν  η εκπομπή να έχει το τηλεοπτικό αποτέλεσμα που ανέμεναν στο σταθμό.

Επίσης στο Style Me Up αλλά και η εκπομπή The Booth καταγραφούν πολύ χαμηλές τηλεθεάσεις.

Παρά το γεγονός πως ο ίδιος ο Νίκος Κοκλώνης διαψεύδει κατηγορηματικά τα σενάρια που τον θέλουν να βρίσκεται από την νέα χρονιά εκτός του Οpen… η πραγματικότητα είναι αλλη.

Ο άλλοτε λαλίστατος και χαρούμενος παραγωγός που επισκεπτόταν καθημερινά και αδιαλείπτως το γραφείο του στην Παιανία στις εγκαταστάσεις του καναλιού… πλέον είναι κυριολεκτικά εξαφανισμένος εδώ και μία εβδομάδα.

Τις τελευταίες μέρες το γραφείο του παραμένει ερμητικά κλειστό, τα φώτα σβηστά και ο ίδιος εξαφανισμένος. Μαζί με εκείνον και οι στενότατοι συνεργάτες του όπως ο Κώστας Καραφώτης.

Την τελική απόφαση σίγουρα θα την πάρει ο ιδιοκτήτης του καναλιού Ιβάν Σαββίδης που όλοι τον αναμένουν τις επόμενες ημέρες να καταφθάνει από την Θεσσαλονίκη για να ξεκαθαρίσει- όπως μόνο εκείνο το ξέρει- το τοπίο