Ο Ποσειδώνας έρχεται για να βοηθήσει τις σχέσεις

6 Δεκεμβρίου 2020 07:45

Το τρίγωνο της Αφροδίτη στον Σκορπιό με τον Ποσειδώνας στους Ιχθύες απογειώνουν τα ζώδια του νερού και της γης σε ότι αφορά την προσωπική τους ζωή. Η προσοχή μας στρέφεται στη σχέση μας καθώς είναι σημαντικό μέσα από αυτήν να νιώσουμε ότι βιώνουμε ονειρικές στιγμές όπου το πάθος και η τρυφερότητα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα ονειρικό σκηνικό για δύο όπου θα έρθουμε πιο κοντά από ποτέ με το ταίρι μας εκφράζοντας βαθύτερες ευαισθησίες, βαθύτερα συναισθήματα και ανάγκες.

Πιθανό είναι επίσης να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα έχουν την αίσθηση του ονειρικού, καθώς σε διαφορετικές συνθήκες θα φάνταζαν εκτός πραγματικότητας. Καλό είναι να σημειωθεί ότι με την συγκεκριμένη αστρολογική συγκυρία η ανάγκη να ωραιοποιούμε πρόσωπα και καταστάσεις θολώνει τη σκέψη και δεν μας επιτρέπει να δούμε ρεαλιστικά τα στοιχεία του προσώπου που μας κεντρίζει την προσοχή. Η μέρα είναι ιδανική για να εκφραστούμε μέσω της τέχνης, καθώς εκδηλώνεται με αμεσότητα το ταλέντο που μπορεί να έχουμε σε όλα τα επίπεδα. Προσοχή σε ψευδαισθήσεις λόγω ανασφαλειών και αμφιβολιών που μπορεί να οδηγήσουν σε κόντρες.

Η Σελήνη παραμένει στον Λέοντα μέχρι αργά το βράδυ δημιουργώντας έντονα την ανάγκη να εκφραστούμε μέσα από την τέχνη και την αισθηματική σας ζωή. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Άρη στον Κριό μετά τα μεσάνυχτα ενισχύει το πάθος και την ανάγκη να ξεφύγουμε από τετριμμένες καταστάσεις που επηρεάζουν τη σχέση μας. Ήρθε η ώρα να εξερευνήσουμε με το ταίρι μας νέα πνευματικά αντικείμενα και φιλοσοφικές θεωρήσεις που μας κεντρίζουν την προσοχή και μας βοηθούν να εξελιχθούμε. Ο αισθησιασμός και ο πόθος έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο και μπορεί να οδηγήσουν σε μοναδικές στιγμές εκτοξεύοντας την προσωπική μας ζωή στα ύψη.

Αργά το βράδυ η Σελήνη περνάει στην Παρθένο στρέφοντας την προσοχή μας σε ζητήματα της καθημερινότητας και της δουλειάς που έχουμε αναλάβει. Οι αυξημένες υποχρεώσεις μπορεί να μας αγχώσουν και να δημιουργήσουν ένταση που θα εκδηλωθεί στο κοντινό μας περιβάλλον. Είναι απαραίτητο να ξεφύγουμε από το άγχος και τη διάθεση να επικρίνουμε για λεπτομέρειες τους γύρω μας. Έτσι θα κρατήσουμε τις απαραίτητες ισορροπίες και θα αποφύγουμε αντιδικίες που δεν έχουν τίποτα να μας προσφέρουν