Αποκάλυψη! Στέφανος Τσιτσιπάς – Θεοδώρα Πεταλά: Πριβέ πάρτι αρραβώνων στο Λονδίνο

7 Δεκεμβρίου 2020 09:20

Μπορεί ο Στέφανος Τσιτσιπάς να έγινε το πρόσωπο των ημερών εξαιτίας της ανάρτησής της στα Harrods, αλλά αυτό δεν τον πτόησε ιδιαίτερα.

Άλλωστε τον τελευταίο καιρό το χρυσό αγόρι του ελληνικού τένις περνάει μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής του ειδικά στα προσωπικά του.

Ο διεθνής Έλληνας τενίστας Στέφανος Τσιτσιπάς και η σύντροφός του, η Θεοδώρτα Πεταλά, κόρη Έλληνα επιχειρηματία που μοιράζει τη ζωή της μεταξύ Λονδίνου και Νέας Υόρκης πριν από λίγες μέρες έδωσαν έναν τόνο επισημοποίησης στη σχέση τους.

Μπορεί ο Στέφανος Τσιτσιπάς να μην έχει μιλήσει ανοιχτά για την αγαπημένη του Θεοδώρα Πεταλά, όμως οι πρώτες πληροφορίες για τη σχέση τους διέρρευσαν μετά τις κοινές διακοπές τους το περασμένο καλοκαίρι και πιο συγκεκριμένα τον Ιούλιο, στη Μύκονο. Ο 22χρνος διεθνής Έλληνας τενίστας και η Ελληνοαμερικανίδα σύντροφός του, μοιράζονται την καθημερινότητά τους και στη διάρκεια της καραντίνας. Μέσω instagram η Θεοδώρα Πεταλά κοινοποίησε πριν από λίγες μέρες ένα story, όπου οι δυο τους χαμογελαστοί μαγειρεύουν μαζί στην κουζίνα.

Και γιατί να μην το κάνει, αφού πλέον η σχέση τους είναι κοινό μυστικό και σύμφωνα με πολύ καλά πληροφορημένες πηγές, πρόσφατα επισημοποιήθηκε κιόλας, σε ένα πολύ πριβέ πάρτι στο Λονδίνο.

Αρραβώνας στην καραντίνα

Εν μέσω καραντίνας, λοιπόν, ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η θεοδώρα Πεταλά αποφάσισαν να αλλάξουν βέρες και όρκους αιώνιας αγάπης και δεν το έκαναν στην Ελλάδα, όπου ζουν πλέον μόνιμα, αλλά στο Λονδίνο, όπου βρέθηκαν με την ευκαιρία της συμμετοχής του Στέφανου σε τουρνουά τένις.

Εκεί, με την παρουσία μόνο των γονιών τους και δύο πολύ στενών τους φίλων, σε μια πολύ ιδιωτική συγκέντρωση, έγινε ο άτυπος αρραβώνας τους, ανοίγοντας έτσι το δρόμο και για το γάμο τους.

Το ζευγάρι φυσικά δεν βιάζεται, άλλωστε είναι και οι δύο τους πολύ νέοι, κι έτσι κανείς δεν μπορεί να ξέρει πότε θα γίνει ο γάμος αυτός.

Προς το παρόν περνούν πολύ καλά μαζί, είναι αχώριστοι και ο έρωτάς τους μέρα με τη μέρα δείχνει να φουντώνει όλο και περισσότερο.

Πηγή: Περιοδικό Ciao