Αποκάλυψη: «Πάγωσε» η Ελένη Μενεγάκη! Αυτή είναι η πρόταση του Θοδωρή Κυριακού

9 Δεκεμβρίου 2020 09:40

Οι συζητήσεις ανάμεσα στην Ελένη Μενεγάκη και τον Θοδωρή Κυριακού αναφορικά με την επιστροφή της παρουσιάστριας στην τηλεόραση και στον ΑΝΤ1 κυλούσαν εξαιρετικά μιας και οι δύο πλευρές θέλουν να συνεργαστούν ξανά. Ωστόσο, όταν έφτασε η στιγμή να μιλήσουν για το οικονομικό, ο ιδιοκτήτης του καναλιού επεφύλαξε αρνητική έκπληξη στη «βασίλισσα» της μεσημεριανής ζώνης…

Το ποσό που πρότεινε ο Κυριακού στη Μενεγάκη είναι μεν εξαψήφιο αλλά παράλληλα είναι και πολύ πιο κάτω από τις προσδοκίες της. Είναι, παράλληλα, αισθητά πιο χαμηλά από τις απολαβές που είχε πέρυσι στον Alpha. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως τα χρήματα που θα παίρνει η παρουσιάστρια –αν απαντήσει θετικά- θα είναι περίπου τα μισά από εκείνα της τελευταίας δουλειάς της.

Η Μενεγάκη δεν έκρυψε την έκπληξή της για την προσφορά του καναλάρχη. Περίμενε σαφώς πιο ευνοϊκούς όρους στο συμβόλαιό της, όμως η άλλη πλευρά φαίνεται πως έχει εκτιμήσει διαφορετικά τα πράγματα.

Τα ποσοστά από τις διαφημίσεις

Πάντως, ο Κυριακού πρόσθεσε και κάτι ακόμη στη προτεινόμενη συμφωνία θέλοντας να δώσει κίνητρο στη Μενεγάκη για να πει το «ναι». Συγκεκριμένα, υπάρχει όρος σύμφωνα με τον οποίο θα εισπράττει σεβαστό ποσό από τις διαφημίσεις που θα φέρνει η εκπομπή της στο κανάλι. Μάλιστα, σε αυτό το σημείο η προσφορά του ΑΝΤ1 είναι σαφώς πιο υψηλή –ακόμη και τρεις φορές- από την αντίστοιχη που υπήρχε στο συμβόλαιο της παρουσιάστριας με τον Alpha.

Πλέον, τον λόγο έχει η Μενεγάκη, η οποία καλείται να πάρει τις αποφάσεις της. Σημειώνεται ότι ακόμη και με τις μειώσεις στις απολαβές, αν τελικά υπογράψει, θα έχει το πιο «βαρύ» συμβόλαιο στην ελληνική τηλεόραση.

Μετά τις γιορτές η απάντηση

Ο Κυριακού της έδωσε χρόνο για να σκεφτεί την πρότασή του και της διεμήνυσε ότι περιμένει την απάντησή της αμέσως μετά τις γιορτές. Εκείνη πλέον οφείλει να «ζυγίσει» τα πράγματα και να καταλήξει.

Εναλλακτική επιλογή φαίνεται πως δεν υπάρχει. Υφίσταται, βέβαια, κάποιου είδους ενδιαφέρον από το MEGA αλλά πέρα από ορισμένες διερευνητικές επαφές με τους ανθρώπους του Βαγγέλη Μαρινάκη, δεν έχει κάτι χειροπιαστό από εκεί. Άρα, με τα υπάρχοντα δεδομένα, το δίλλημα είναι ΑΝΤ1 ή τίποτα.

Πάντως, η Μενεγάκη δεν δείχνει διατεθειμένη να επιστρέψει στην τηλεόραση σε αυτήν τη συγκυρία. Θέλει πρώτα να περάσει το κακό με την πανδημία ώστε να μπορέσει να κάνει την εκπομπή της όπως αυτή θέλει, χωρίς περιορισμούς.

Πηγή: Εφημερίδα Spirto