Το χρυσό προγαμιαίο συμβόλαιο του Μπρούκλιν Μπέκαμ και της Νίκολα Πελτζ – Πως οι δύο πάμπλουτες οικογένειες κατοχυρώνουν τις περιουσίες τους πριν από τον γάμο του ζευγαριού

9 Δεκεμβρίου 2020 14:15

Ο Μπρούκλιν Μπέκαμ και η αρραβωνιαστικιά του Νίκολα Πελτζ έχουν υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο για να κατοχυρώσουν την τεράστια οικογενειακή περιουσία που υπάρχει και στις δύο οικογένειες, μετά από τον γάμο τους.

Ο 21χρονος Μπρούκλιν και η 25χρονη κληρονόμος Νίκολα συμφώνησαν και δια των δικηγόρων των οικογενειών τους, ότι σε περίπτωση διαζυγίου θα αποχωρίσουν κι οι δυο «με ό,τι έβαλαν», δηλαδή χωρίς καμία απαίτηση από το καταπίστευμα που δικαιούνται από τις οικογενειακές τους περιουσίες.

Οι γονείς του Μπρούκλιν, Ντέιβιντ και Βικτώρια Μπέκαμ εκτιμάται ότι έχουν μια περιουσία σε ρευστό και ακίνητα της τάξης των 335 εκατομμυρίων λιρών, ενώ ο «συμπέθερος» τους από την άλλη μεριά εκτός της ακίνητης περιουσίας του, διαθέτει 1,1 δισεκατομμύρια λίρες σε ρευστό στην τράπεζα. Σύμφωνα με πηγές της εφημερίδας Sun, όλα τα μέλη της οικογένειας Πελτζ έχουν συνάψει αντίστοιχα συμβόλαια για τους γάμους τους.

Το νεαρό ζευγάρι έλαβε κοινή απόφαση για όλα τα νομικά θέματα ανάμεσά τους. Ο Μπρούκλιν μετά από δεσμούς που είχε κατά το παρελθόν με κοπέλες που ήθελαν απελπισμένα να πάρουν το όνομά του, είναι πλέον ευτυχισμένος που η Νίκολα τον αγαπά γι’αυτό που είναι κι όχι για τα λεφτά της οικογένειάς του. Μάλιστα όταν ανακοίνωσαν τον περασμένο Ιούλιο τους αρραβώνες τους, έδειξαν στους ακολούθους τους στο Instagram τα τατουάζ που έχουν κάνει ο ένας με το όνομα του άλλου.

Ο γάμος είχε προγραμματιστεί για τον Σεπτέμβριο του 2021, αλλά τελικά θα γίνει το 2022 ελπίζοντας ότι δεν θα υπάρχει πια πρόβλημα με την πανδημία. Τα αδέρφια του Μπρούκλιν, Ρομέο και Κρουζ, θα είναι κουμπάροι, η αδερφή του Χάρπερ θα είναι επικεφαλής των παράνυφων και η Βικτώρια θα σχεδιάσει το νυφικό.