Οι οικογένεια Καρντάσιαν-Τζένερ έληξε το συμβόλαιο με το κανάλι E! Η νέα χρυσή συμφωνία με Hulu Disney και Star!

11 Δεκεμβρίου 2020 20:15

Η οικογένεια Καρντάσιαν – Τζένερ μόλις υπέγραψε μια παγκόσμια συμφωνία με το Hulu Disney, αφού λίγο καιρό πριν έιχαν ανακοινώσει ότι το Keeping up with the Kardashians πρόκειται να τελειώσει τις προβολές του μέσα στο 2021, μετά από 20 σεζόν. Το ριάλιτι της ζωής τους θα λήξει ώστε να συνεχίσουν τη ζωή τους χωρίς κάμερες.

Η νέα χρυσή συμφωνία, αναμένεται να είναι πολύ πιο κερδοφόρα από την προηγούμενη, ενώ το Hulu θα αναλάβει τις προβολές για τις Ηνωμένες Πολιτείες και το Star για το εξωτερικό. Σύμφωνια με την ανακοίνωση της εταιρίας το νέο κόνσεπτ δεν θα αποκαλυφθεί ακόμη, αλλά αυτό που έγινε γνωστό είναι ότι θα συμμετέχει και πάλι η Κρις μαζί με τις κόρες της,ενώ οι προβολές θα ξεκινήσουν στα τέλη του 2021, λίγο μετά τα τελευταία επεισόδια στο E! Όλα τα μέλη της οικογένειας ανακοίνωσαν με χαρά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τη νέα τους συμφωνία.

Ωστόσο δήλωσαν όλοι συγκινημένοι που αφήνουν το Ε! με το οποίο συνεργάζονται από το 2007 και το ίδιο δήλωσαν και παράγοντες του καναλιού με την επισήμανση ότι σέβονται την απόφαση της οικογένειας να ζήσει χωρίς κάμερες πια.