Survivor: Αυτή είναι η αλήθεια για το «κόψιμο» του Σάκη Τανιμανίδη

12 Δεκεμβρίου 2020 08:00

Η απουσία του Σάκη Τανιμανίδη για πρώτη φορά από το Survivor έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία και ξεκίνησε μία απίστευτη φημολογία για τους λόγους που βρέθηκε εκτός του ριάλιτι ο παρουσιαστής. Μέχρι και ότι ο ίδιος ο Ατζούν Ιλιτζαλί του έδειξε την πόρτα της εξόδου και ότι το τέλος του Τανιμανίδη γενικά από το Survivor είναι οριστικό.

Η αλήθεια είναι όμως διαφορετική. Οι σχέσεις του Τανιμανίδη και με τον Ιλιτζαλί και με τον ΣΚΑΪ είναι άριστες και μάλιστα τον πίεσαν αρκετά για να ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο.

Όμως η εγκυμοσύνη της Χριστίνας Μπόμπα έπαιξε καθοριστικό παράγοντα για τις εξελίξεις. Από την παραγωγή μάλιστα έψαχναν τρόπους προκειμένου η Χριστίνα να είναι μαζί με τον αγαπημένο της στον Άγιο Δομίνικο. Όμως ο κορονοϊός από τη μία και η εγκυμοσύνη σε δίδυμα που θεωρείται επικίνδυνη άναψαν κόκκινο στο ταξίδι της Μπόμπα.

Ο Σάκης είπε ότι θέλει να βιώσει από κοντά όλη αυτή την ευχάριστη περίοδο στο πλάι της συζύγου του, κάτι που τελικά δέχθηκαν και η εταιρεία παραγωγής και το κανάλι, αφού κάποια θέματα είναι… υπεράνω τηλεόρασης.