Επιβεβαίωση iciao διά στόματος του Ανδρέα Μικρούτσικου! Τι περιμένει και δεν απαντάει στον ΣΚΑΪ

14 Δεκεμβρίου 2020 08:10

Σας είχαμε αποκαλύψει ότι ο Ανδρέας Μικρούτσικος κάτι περιμένει και γι’ αυτό δεν έχει απαντήσει αν θα είναι στο House of Fame του ΣΚΑΪ και η επιβεβαίωση του iciao ήρθε διά στόματος του ίδιου του παρουσιαστή.

Όπως είναι γνωστό, η αποδοχή του να εμφανιστεί στο J2US, σε άλλο κανάλι δηλαδή, αλλά και η ανοικτή γραμμή με την παραγωγή του συγκεκριμένου σόου δείχνει ότι όπου υπάρχει καπνός, μπορεί να υπάρχει και φωτιά.

Μια φωτιά που ο ίδιος αναζωπύρωσε λέγοντας πως «άγνωσται αι βουλαί του τηλεοπτικού θεού», απαντώντας σε ερώτηση για ευρύτερη συνεργασία με τον παραγωγό του Just.

Όπως σας είχαμε αποκαλύψει, του έχουν υποσχεθεί μία εκπομπή κοινωνικού περιεχομένου κι εκείνος μόνο αρνητικός δεν είναι. Και αναμένει την τελική πρόταση, έχοντας λίγο τον ΣΚΑΪ στο περίμενε.

Γι’ αυτό και μίλησε για «έμμεση πρόταση» του καναλιού του Φαλήρου για το House of Fame, χωρίς πάντως να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες τι εννοεί. Ίσως θέλει να κερδίσει λίγο χρόνο, περιμένοντας την επίσημη πρόταση, για να έχει ξεκαθαρίσει και τι μέλλει γενέσθαι με την άλλη πρόταση που του έχουν υποσχεθεί.