Κάτια Δανδουλάκη: « Η Μελίνα ήταν από μόνη της μια κατηγορία»

15 Δεκεμβρίου 2020 21:15

Μιλώντας στον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο και την εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται», η Κάτια Δανδουλάκη, με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρόνων από τη γέννηση της Μελίνας Μερκούρη, έκανε μια αναδρομή στην μεταξύ τους σχέση.

«Κάναμε πρόβες για το “Extremities” με τον Μπάρκουλη και σε κάποια στιγμή είμαι στο σπίτι και φοράω μια πουκαμίσα», αφηγήθηκε και περιέγραψε την αντίδραση της Μελίνας Μερκούρη όταν την είδε.

Στη Μελίνα Μερκούρη δεν άρεσε η εμφάνιση της Κάτιας Δανδουλάκη και της πρότεινε να βάλει κάτι χρυσό επάνω της ή έστω ένα πασουμάκι με φούντα, όμως ο Ζυλ Ντασέν δεν συμφωνούσε: «Μην ακούς την Μελίνα, θα σε καταστρέψει» είπε στην Κάτια Δανδουλάκη.

Και πρόσθεσε: «H Μελίνα ήταν από μόνη της μία κατηγορία. Δεν μπορούσες να την κατατάξεις. Ήταν τόσο εκθαμβωτική που δεν μπορούσες να πεις ότι θαυμάζω την Μελίνα ως ηθοποιό ή πολιτικό. Δεν μπορούσες να πάρεις τα μάτια σου από αυτήν γιατί είχε ένα φως. Δεν είχε τίποτα δήθεν και δε ντρεπόταν να πει οτιδήποτε της ερχόταν στο κεφάλι. Ήταν γεννημένη για να την βλέπεις, να σε γοητεύει και να της χαρίζεσαι. Δεν είχε τίποτα δήθεν και δε ντρεπόταν να πει οτιδήποτε της ερχόταν στο κεφάλι.»

https://youtu.be/rYeCC-G_Tec