Σάλος με γκέι ροζ βίντεο που “καίει” πασίγνωστο Έλληνα ηθοποιό!

15 Δεκεμβρίου 2020 09:20

Σάλος με πασίγνωστο Έλληνα ηθοποιό, ο οποίος τις τελευταίες ώρες πρωταγωνιστεί σε γκέι ροζ βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο

Οι θεατρόφιλοι είναι πιθανό να τον έχετε δει όπως τον γέννησε η μαμά του στη σκηνή. Οι περισσότεροι ενδέχεται να τον έχετε προσέξει στην τηλεόραση. Αφού έχει παίξει σε σήριαλ που “έσκισε” σε τηλεθέαση.

To γκέι ροζ βίντεο με πρωταγωνιστή Έλληνα μελαχρινό ηθοποιό με τατουάζ, σε site ειδικού περιεχομένου, προκάλεσε αναστάτωση και σχόλια κυρίως σε όσους τον γνωρίζουν και δεν περίμεναν μια τέτοια κίνηση. Άλλωστε, φροντίζει να μην ακουστεί τίποτα για την προσωπική του ζωή.

Η είδηση έγινε γνωστή σε χρόνο dt στους κύκλους της showbiz. Ο Έλληνας ηθοποιός είναι εμφανίσιμος, καλογυμνασμένος, γεμάτος κοιλιακούς και εμφανίζεται στο βίντεο να είναι άκρως “περιποιητικός” με τον παρτενέρ του, όπως αναφέρει η εφημερίδα OnTime.

Μάλιστα, από ότι φαίνεται γνώριζε ότι η συνεύρεση με τον παρτενέρ του βιντεοσκοπείται αφού είναι αυτός που κρατά το τηλέφωνο και καταγράφει τις “καυτές” στιγμές.

Κανείς δεν ξέρει όμως αν γνώριζε ότι το βίντεο έχει ανέβει σε ιστοσελίδα και από ποιον έγινε.