Irina Shayk: Η πρώτη πασαρέλα και oι σέξι λήψεις μετά τον χωρισμό με τον Bradley Cooper (pics+video)

16 Ιουνίου 2019 18:00

Toν χειμώνα, πριν τα Όσκαρ, ενώ ακόμα ήταν με τον Bradley Cooper, η καλλονή Irina Shayk δήλωνε: «Έχω πολλούς φίλους που μοιράζονται την προσωπική τους ζωή στο Instagram ή στα κοινωνικά μέσα, πολύ ανοιχτά. Το θαυμάζω και το βρίσκω υπέροχο, αλλά νομίζω ότι πρόκειται μόνο για προσωπική επιλογή. Κι επειδή η δουλειά μου επιβάλει κατά κάποιο τρόπο να εκτίθεμαι, αποφάσισα να κρατήσω την προσωπική μου ζωή ήσυχη. Άλλωστε γι αυτό ονομάζεται “προσωπική”, γιατί είναι κάτι που αφορά εσένα και την οικογένειά σου, και νιώθω πολύ χαρούμενη με αυτό». 

Coming 🔜 .. with @intimissimiofficial 🖤

O καιρός πέρασε, χώρισε τελικά με τον ηθοποιό (αδιευκρίνιστο παραμένει αν “τρίτο πρόσωπο” ήταν η Lady Gaga) και τώρα έκανε την πρώτη της εμφάνιση στην πασαρέλα. Πού ακριβώς; Στη Φλωρεντία, την υπέροχη, να πούμε εδώ, Φλωρεντία στο πλαίσιο του LuisaViaRoma and Carine Roitfeld fashion show . Αναπόφευκτα, με την έξοχη παρουσία της, τράβηξε όλα τα βλέμματα.

ΤIP

Στην ίδια πασαρέλα, πρωταγωνίστησε και η Gigi Hadid.

ΕΧΤRA TIP

Πόζαρε, δε και σέξι για πασίγνωστη ιταλική εταιρεία lingeries και μαγιό. Όμως, δεν άφησε παραπονεμένη ούτε τη Donatella Versace, αφού επέλεξε κομμάτια της δαιμόνιας ντιζάινερ/επιχειρηματία για shopping (therapy). Πληρώνεται αδρά, εξάλλου για τη συνεργασία της με τον διάσημο ιταλικό οίκο, που είναι και απ’ τους αγαπημένους της χρόνια τώρα. Απολαύστε την!

ΝΤΟΝ.Α.