Αυτή είναι η γυναίκα που έκλεψε την καρδιά του Φίλιππου, γιου του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, και τον έντυσε γαμπρό (φωτογραφίες)

17 Δεκεμβρίου 2020 09:40

Άλλος ένας πρίγκιπας δεν είναι πλέον ελεύθερος! Ο λόγος για τον Φίλιππο Γλύξμπουργκ, τον μικρότερο γιο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και της Άννας Μαρίας.Ο 32χρονος Φίλιππος βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο της Νίνα Φλορ. Η Νίνα είναι από την Ελβετία, γοητευτική αλλά και πάμπλουτη κληρονόμος. Εργάζεται στην VistaJet, μια εταιρία ιδιωτικών τζετ που ίδρυσε ο πατέρας της.Ενώ γεννήθηκε στην Ελβετία, μεγάλωσε στις ΗΠΑ και στο Ηνωμένο Βασίλειο.Είναι κόρη του Τόμας Φλορ, ιδρυτή και ιδιοκτήτη της VistaJet, και της Καταρίνα Φλορ, καλλιτεχνικής διευθύντριας του περιώνυμου οίκου Faberge, ενώ υπήρξε fashion director της Vogue Hellas, στις αρχές της. Η 31χρονη Νίνα έχει αναλάβει creative director στην πατρογονική επιχείρηση.

LONDON, ENGLAND – FEBRUARY 02: Nina Flohr attends a VIP dinner celebrating the launch of Mrs. Alice for French Sole at Annabel’s on February 2, 2016 in London, England. (Photo by David M. Benett/Dave Benett/Getty Images for French Sole)

Οι δύο τους είχαν καταφέρει να κρατήσουν την προσωπική ζωή τους και τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ είναι αξιοσημείωτο ότι ο Φίλιππος δεν διαθέτει social media.Ουσιαστικά όλοι έμαθαν ότι είναι ζευγάρι από δημόσιες εμφανίσεις σε γάμους όπως αυτή στον γάμο του Λόρδου Έντουαρτ Σπένσερ-Τσόρτσιλ στο Όξφορντσαιρ.