Θα φαμε και κουφέτα; Γνωστός τραγουδιστής προχώρησε με τη σχέση του

20 Δεκεμβρίου 2020 22:00

Τον γνωρίσαμε ως μέλος των Droulias Brothers και ο  Ηλίας Δρούλιας η αλήθεια είναι πως εδώ και λίγο καιρό έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο της Μαρίας Μπιμπή.

“Είμαστε μαζί ενάμιση χρόνο μαζί. Όταν επιλέγεις να είσαι με έναν άνθρωπο που ξέρεις ότι σε καταλαβαίνει απόλυτα, γιατί να μην είσαι εξωστρεφής; Είναι δύσκολο μια γυναίκα να είναι δίπλα σε έναν καλλιτέχνη. Είναι δύσκολο να σε διαχειριστεί. Πιστεύω ότι πίσω από έναν επιτυχημένο άνδρα βρίσκεται μια σπουδαία γυναίκα… Αν μια γυναίκα σε κατευθύνει σωστά, μπορεί να σε απογειώσει. Σε αντίθετη περίπτωση μπορεί και να σε καταστρέψει”, δηλώνει στην εφημερίδα “Real” ο ταλαντούχος καλλιτέχνης.

Το ζευγάρι προχώρησε στο επόμενο βήμα και ζουν κάτω από την ίδια στέγη. “Ζούμε μαζί. Μοιραζόμαστε το ίδιο σπίτι. Περνάμε καλά. Ως άνθρωπος είμαι πολύ δοτικός, αν είναι αμοιβαίο. Μου αρέσω να δείχνω τα συναισθήματά μου. Είμαι παλιάς κοπής άνδρας, έχω μεγαλώσει σε μια αγαπημένη οικογένεια. Έχω μεγαλώσει με το πρότυπο ότι ο άνδρας είναι άνδρας και η γυναίκα γυναίκα. Δεν νομίζω ότι η συγκατοίκηση με δεσμεύει. Μπορείς σε μια συγκατοίκηση να είσαι και ελεύθερος. Αν με τον άνθρωπό σου κάνεις όμορφα πράγματα, σε ικανοποιεί και σε ευχαριστεί που είσαι μαζί του, τότε όλα είναι μια χαρά”, πρόσθεσε ο Ηλίας Δρούλιας.