Ζώδια: η ένταση των ημερών επιτέλους εκτονώνεται

24 Δεκεμβρίου 2020 07:45

Η Σελήνη παραμένει στον Κριό μέχρι το μεσημέρι δίνοντας την ευκαιρία στα ζώδια της φωτιάς  και στα ζώδια του αέρα  να προχωρήσουν σε πρωτοβουλίες εκτονώνοντας την ένταση. Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε λίγο μετά τα μεσάνυχτα, καθώς η σύνοδος της Σελήνης με τον Άρη στον Κριό και τα τετράγωνο της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω θα μας προβληματίσει έντονα. Ανασφάλειες και φοβίες έρχονται στην επιφάνεια και οδηγούν σε συγκρούσεις αν δεν καταφέρουμε να χαλιναγωγήσουμε κατώτερα ένστικτα και συναισθήματα.

Σημαντικό είναι ότι το πρωί μπορούμε να νιώσουμε καλύτερα και να πάρουμε τις απαραίτητες πρωτοβουλίες, ώστε να εκτονώσουμε τη νευρικότητα με δημιουργικό τρόπο. Μετά το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στον Ταύρο, ενισχύοντας την ανάγκη να επικεντρωθούμε σε θέματα οικονομικής φύσεως που μας βοηθούν να νιώσουμε σταθερότητα και ασφάλεια στη ζωή μας. Προσοχή σε υπερβολική αδιαλλαξία και ξεροκεφαλιά που θα επηρεάσουν σημαντικά σχέσεις και οικονομικές συμφωνίες.

Η Σελήνη στον Ταύρο βρίσκεται σε θέση έξαρσης, άρα μπορεί να δώσει τις καλύτερες τις ενέργειες σε όλα τα επίπεδα. Μπορούμε να δρομολογήσουμε οικονομικά σχέδια που μας ενδιαφέρουν, καθώς αυτό θα μας γεμίσει αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη στον εαυτό μας. Προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε διεκδικώντας το καλύτερο για εμάς, καθώς με ευκολία μπορούμε να στυλώσουμε τα πόδια μας αδιαφορώντας για τις ανάγκες των άλλων.

Η Σελήνη στο πέρασμα της στον Ταύρο σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο και τον Δία στον Υδροχόο. Δεν αποκλείεται να εκδηλωθεί ένα είδος κατήφειας και απαισιοδοξίας σε οικονομικά θέματα που θα επηρεάσει τη δράση μας. Παράλληλα μπορούμε να οδηγηθούμε σε υπερβολικά έξοδα ικανοποιώντας τους φίλους μας και την ανάγκη να απολαύσουμε κάθε στιγμή μαζί τους. Είναι απαραίτητο να βρούμε ισορροπία, καθώς ρέπουμε σε οριακές συμπεριφορές που θα προκαλέσουν δυσαρέσκεια και θα προβληματίσουν τα πρόσωπα που μας περιβάλλουν.

Προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε σε νέες γνωριμίες, τόσο στα αισθηματικά όσο και στα επαγγελματικά, αφού το πιθανότερο είναι να εξελιχθούν σε πρόσωπα που μας καταπιέζουν και θέλουν να ελέγξουν κάθε μας κίνηση.

πηγή: myastro