Σοκ για σταρ του ελληνικού ποδοσφαίρου! Νόμιζαν ότι είχε εξαφανιστεί έπειτα από σκάνδαλο, αλλά τον είχαν σκοτώσει από το 2009

24 Δεκεμβρίου 2020 10:00

Μια τραγική ιστορία με θύμα έναν από τους παίκτες που είχαν γράψει τη δική τους ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο έκλεισε με τραγικό τρόπο.

Η σορός του Ιμπρε Κάτσενμπαχ ο οποίος αγωνίστηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία στη χώρα μας βρέθηκε πριν από μερικούς μήνες και ταυτοποιήθηκε μόλις πριν από μερικές ημέρες, όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ στην πατρίδα του άτυχου παλαίμαχου άσου.

Ο 56χρονος άσος έχει γράψει τη δική του ξεχωριστή ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο, όπου και αγωνίζονταν από το 1990 μέχρι και το 1996, αρχικά για τον Απόλλωνα Σμύρνης και ύστερα για τον Ολυμπιακό Βόλου.

Τον Σεπτέμβριο του 2009 εξαφανίστηκε, αρχικά κηρύχθηκε αγνοούμενος και 10 χρόνια μετά οι αρχές της χώρας του ανέφεραν πως έπεσε θύμα δολοφονίας.

Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε πριν από λίγες ημέρες η αστυνομία της Ουγγαρίας στις 23 Οκτωβρίου βρήκε ένα πτώμα ανδρός στην περιοχή Μπαραγιανχένο και τα ΜΜΕ μεταδίδουν πως αυτό ανήκει στον Κάτσενμπαχ.

Το όνομα του Κάτσενμπαχ είχε μπλεχθεί σε μεγάλη υπόθεση ξεπλύματος χρήματος. Η γυναίκα του από την πρώτη στιγμή της εξαφάνισής του μιλούσε για ανθρωποκτονία και πλέον ο φάκελος ανοίγει ξανά.