Master Chef: κάνει πρεμιέρα τις επόμενες ημέρες με πολλές αλλαγές – Θα κερδίσει το στοίχημα της τηλεθέασης από το Survivor;

30 Δεκεμβρίου 2020 15:15

Η αλήθεια είναι ότι η ανακοίνωση από το κανάλι του Φαλήρου ότι το ριάλιτι επιβίωσης θα ξεκινήσει στις 27 Δεκεμβρίου αιφνιδίασε τους αντιπάλους. Και ήταν αναμενόμενο, γιατί όλες οι κινήσεις έγιναν πολύ γρήγορα, οι διαπραγματεύσεις με τους διάσημους και τους Mαχητές διήρκησαν στην καλύτερη των περιπτώσεων μία εβδομάδα και έτσι κανένας δεν πίστευε ότι τελικά το Survivor θα έκανε πρεμιέρα πριν τελειώσει το 2020.

Η πρωτοβουλία αυτή της Acun Medya θορύβησε και τους ανθρώπους που τρέχουν το MasterChef. Ωστόσο, επειδή οι παραγωγές της Green Pixel προσέχουν πολύ το τελικό αποτέλεσμα αποφάσισαν να μη βιαστούν και να βγάλουν το παιχνίδι όταν θα είναι έτοιμο.

Είναι γεγονός ότι οι μονταζιέρες έχουν πάρει φωτιά, αλλά όπως μου μεταφέρουν άνθρωποι του σταθμού, δεν πρόκειται το MasterChef να ξεκινήσει τη Δευτέρα 4 Ιανουαρίου. Μπορεί αυτή η ημερομηνία να είχε διαρρεύσει, αλλά τελικά το πιθανότερο είναι η πρεμιέρα να γίνει την επόμενη εβδομάδα, χωρίς ακόμα να έχει αποσαφηνιστεί αν θα γίνει την Κυριακή 10 Ιανουαρίου ή τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι λόγω του Covid το φετινό ριάλιτι μαγειρικής θα έχει πολλές διαφοροποιήσεις, σε σχέση με τα προηγούμενα. Δεν θα υπάρχει καμία δοκιμασία που να γίνεται σε εξωτερικό χώρο, ο κάθε μάγειρας θα φτιάχνει ατομικές μερίδες για να δοκιμάζει ο κάθε κριτής το δικό του, δεν θα υπάρχουν coaches, όπως στον προηγούμενο κύκλο και θα γίνουν αρκετές δοκιμασίες-express.