Η Θεοδωρίδου στο πλευρό του Αργυρού και απέναντι στον Ρέμο! Πώς αντέδρασε ο τελευταίος;

31 Δεκεμβρίου 2020 08:00

Μάχη μεγατόνων πρόκειται να δοθεί την παραμονή της Πρωτοχρονιάς και μάλιστα μετά μουσικής με όλα τα κανάλια στην εκπνοή του χρόνου να ρίχνουν στη μάχη τους άσους που κρύβουν στο μανίκι τους.

Ο Αντώνης Ρέμος και η Ρούλα Κορομηλά προσκαλούν τους τηλεθεατές σε ένα ξεχωριστό ρεβεγιόν την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς στις 21:50 στο MEGA.

Την ίδια στιγμή, στον ΣΚΑΪ ο Σπύρος Παπαδόπουλος με τον “Στην Υγειά μας ρε παιδιά” στις 22.15 θα κάνει ρεβεγιόν με τον Κωνσταντίνο Αργυρό ενώ μαζί τους θα βρεθεί και η Νατάσα Θεοδωρίδου, η οποία θεωρείται πρωταθλήτρια των ρεβεγιόν ενώ οι τηλεθεατές ακόμα θυμούνται την παραμονή των Χριστουγέννων με τη Νατάσα.

Η Νατάσα και ο Κωνσταντίνος τον τελευταίο καιρό έχουν έρθει κοντά και η παρουσία της πρώτης όπως κι εκείνου στην εκπομπή που ήταν αφιερωμένη σε εκείνη προκάλεσε αίσθηση.

Ο Ρέμος είναι αλήθεια ότι δεν περίμενε ότι απέναντί του θα ήταν η καλή του φίλη και το γεγονός αυτό λέγεται ότι τον έχει δυσαρεστήσει.

Στον ALPΗΑ αποφάσισαν να συνδυάσουν την πιο επιτυχημένη τους σειρά με τη… μουσική. Συγκεκριμένα, η Καίτη Γαρμπή θα κάνει ρεβεγιόν με τη Μουρμούρα στις 22.00