Τα τρία ζευγάρια που έκλεισαν για τη Μάχη των Ζευγαριών

2 Ιανουαρίου 2021 08:10

Πολλά είναι τα ζευγάρια που έχουν δηλώσει συμμετοχή για το εν λόγω παιχνίδι αφού είναι πολλά τα λεφτά του επάθλου. Οι πληροφορίες θέλουν μέχρι στιγμής και τρία famous ζευγάρια να μπαίνουν στο παιχνίδι.

Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα ακούγονται, αφού ακόμη κανείς δεν έχει υπογράψει,  στο ριάλιτι θα  είναι ο Παναγιώτης Βασιλάκος και η κοπέλα που κέρδισε την καρδιά του στο Bachelor, η Νικολέττα. Η κοκκινομάλλα τσιρλιντερ σε πρόσφατη συνέντευξη της είπε ότι θα κατέβει στην Αθήνα σύντομα αλλά δεν αποκάλυψε τον λόγο. Πολλοί πίστεψαν ότι πρόκειται για συγκατοίκηση με τον Παναγιωτη αλλά φαίνεται ότι ο λόγος είναι το παιχνίδι του Alpha. Και μιλάμε για το κανάλι που τους ανέδειξε.

Από την άλλη αντίπαλοι τους αν όλα πάνε καλά και υπογράψουν θα είναι ο Αιμιλιάνο και η Μαριαγάπη από το GNTM, ενώ το τρίτο που ακούγεται έντονα είναι ο Δημήτρης Μπέλλος με τη Μαρία Μπέη. Οι τελευταίοι ωστόσο, έχουν και τις τηλεοπτικές υποχρεώσεις στο happy Day οπότε δεν ξέρουμε αν θα μπορέσουν να τα συνδυάσουν και να συμμετάσχουν. Όπως και να έχει από την μια θα αποκτήσει τηλεοπτικό ενδιαφέρον για το κοινό και από την άλλη η αγωνία για τους ίδιους θα είναι μεγάλη. Αν αναλογιστούμε ότι στο γαλλικό ριάλιτι, πολλά ζευγάρια δεν κατάφεραν να μείνουν ενωμένα μέχρι το τέλος, όχι μόνο εξαιτίας των δύσκολων αγωνισμάτων και της συμβίωσης, αλλά και λόγω της έντονης “διεκδίκησης”. Είναι πολύ πιθανό οι τηλεθεατές να παρακολουθήσουν ζήλιες και εντάσεις στην τηλεόραση, μεταξύ όλων των παικτών κάτι που θα ανεβάσει όσο είναι και την τηλεθέαση.