Αλέκος Συσσοβίτης: «Τα μηδενικά δεν ήταν πολλά την εποχή της “χρυσής” τηλεόρασης»

3 Ιανουαρίου 2021 18:30

Για την επαγγελματική και προσωπική του πορεία μίλησε ο Αλέκος Συσσοβίτης. Ο ηθοποιός έχει ιδρύσει το Faust Culture, ένα κέντρο δια βίου μάθησης για τις τέχνες και τον πολιτισμό με στόχο να συνδεθούν διάφορες θεματικές.

«Εμείς την περίοδο της “χρυσής τηλεόρασης” πληρωνόμασταν φυσιολογικά. Είχαμε την πολυτέλεια να επιλέγουμε δουλειές. Δεν μπορείς όμως να έχεις έναν κουβά χρημάτων. Τα μηδενικά δεν ήταν πολλά, δεν ήμασταν τραγουδιστές», είπε χαρακτηριστικά στον Alpha και την εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται».

«Δεν είμαι ο ίδιος και δεν θα μπορούσα να είμαι ο ίδιος 20 χρόνια μετά. Κάτι έχασα και κάτι πήρα. Υπήρξε μια δεκαετία, ανάμεσα στα 20 και 30, που πάλεψα με τον εαυτό μου. Έχω αποδεχτεί τη φυσιολογική πορεία της ζωής, γιατί δεν θεωρώ ότι είμαστε και τόσο σημαντικοί. Για την ηλικία μου τα πάω μια χαρά» πρόσθεσε και μίλησε για τον έρωτα και την οικογένεια:

«Ο έρωτας είναι λιγότερο στη ζωή μου από ότι παλαιότερα. Στο αντικείμενο του πόθου μου πρέπει να είμαι κι εγώ πόθος. Τα έχουμε απομυθοποιήσει όλα, γιατί υπάρχει ημερομηνία λήξης. Πολλοί λίγοι έχουν καταφέρει να είναι ερωτευμένοι μετά από 30-40 χρόνια, υπάρχει φθορά. Για να μην έχω κάνει οικογένεια δεν ήταν κάτι τόσο δυνατό και έμφυτο μέσα μου. Πέρασε από το μυαλό μου, είπα ότι θα μπορούσα να κάνω αλλά δεν το έκανα. Δεν υπάρχει το άλλο μισό. Νιώθω πλήρης σαν άνθρωπος. Είμαι ανοιχτός βέβαια. Δεν υπάρχει εκ πεποιθήσεως εργένης ή παντρεμένος».

https://youtu.be/DkL9hmh-8Ms