Ζώδια: η Σελήνη στην Παρθένο μας δίνει αυτοπεποίθηση για να επιλύσουμε πρακτικά ζητήματα

4 Ιανουαρίου 2021 07:45

Ο Ερμής σχηματίζει σύνοδο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω ενισχύοντας επικοινωνιακά τα ζώδια της γης και του νερού. Είναι σημαντικό να δηλώσουμε βαθύτερα συναισθήματα και ανησυχίες που μπορεί να μας απασχολούν σε επαγγελματικό επίπεδο και αυτό μπορούμε να το πραγματοποιήσουμε με ευκολία στην συγκεκριμένη συγκυρία. Η διαίσθηση μας σήμερα μπορεί να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στις επαγγελματικές επιλογές που θέλουμε να πραγματοποιήσουμε, καθώς αντιλαμβανόμαστε γρήγορα πώς πρέπει να κινηθούμε.

Παράλληλα όμως υπάρχει έντονη καχυποψία που μπορεί να εκδηλωθεί εκφράζοντας σκληρά λόγια. Δεν χρειάζεται να γίνουμε άδικοι με πρόσωπα που παίζουν σημαντικό ρόλο στην καριέρα μας, για αυτό θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε ότι εκφράζουμε. Ας αξιοποιήσουμε τη συγκεκριμένη ημέρα για να συζητήσουμε οικονομικές υποθέσεις και να διεκδικήσουμε καλύτερους όρους σε σχέση με το εισόδημα μας. Είναι πιθανό να θετικότατα αποτελέσματα που θα μας ικανοποιήσουν.

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο στον Αιγόκερω μας δημιουργεί αυτοπεποίθηση. Μπορούμε να προχωρήσουμε σε πρακτικά ζητήματα και θέματα της καθημερινότητας με μεγάλη ευκολία, καθώς αντιλαμβανόμαστε την ψυχική δύναμη που έχουμε. Η αυτοπεποίθησή μας είναι στα ύψη και αυτό μπορεί να παίξει καταλυτικό ρόλο σε εργασιακές επιδιώξεις και επαγγελματικές σχέσεις.

Το μεσημέρι η αντίθεση της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες θολώνει το τοπίο. Καλό είναι να αποφύγουμε επαγγελματικές συζητήσεις και προτάσεις το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, επειδή είναι πολύ πιθανό να μην είναι ξεκάθαρες ή και να υποκρύπτονται άλλες καταστάσεις. Δεν πρέπει να είμαστε ευκολόπιστοι με πρόσωπα που μας προσεγγίζουν, διότι αργά ή γρήγορα θα ανακαλύψουμε ότι έχουν άλλα κίνητρα.

Αργά το βράδυ το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ερμή και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μας βοηθά να εκφράσουμε με ευκολία σκέψεις και επαγγελματικές επιθυμίες. Η πίστη για τον εαυτό μας θα βοηθήσει να προχωρήσουμε σε σχέδια που έχουμε και μας ικανοποιούν.

πηγή: myastro