Αποκλειστικό! Θύμα εκβιασμού πασίγνωστη παρουσιάστρια από πρώην τηλεοπτικό στέλεχος! Οι υποκλοπές τα απειλητικά τηλεφωνήματα και το στικάκι που κρύβει ένοχα μυστικά!

4 Ιανουαρίου 2021 12:49

Mοιάζει πραγματικά με επεισόδιο αστυνομικής σειράς όμως είναι πέρα για πέρα η σκληρή πραγματικότητα που βιώνει τους τελευταίους μήνες πασίγνωστη ξανθιά.

Εκείνη ενα από τα πιο προβεβλημένα πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης η οποία έχει δει τη ζωή της τους τελευταίους μήνες να μετατρέπεται κυριολεκτικά σε κόλαση αφού δέχεται καθημερινά απειλητικά τηλεφωνήματα από άνθρωπο του τηλεοπτικού περιβάλλοντος όποιος έχει υποκλέψει τις τηλεφωνικές συνομιλίες με τις οποίες και την απειλεί.

Εκείνος είναι άνθρωπος της τηλεόρασης και οι άνθρωποι που έχουν συνεργαστεί μαζί του τον χαρακτηρίζουν “τοξικό”! Οι δυο τους είχαν συνεργαστεί κατά το παρελθόν από που έχουν προκύψει και οι τηλεφωνικές συνομιλίες αλλά και οι απειλές του συγκεκριμένου κυρίου κατά της ξανθιάς παρουσιάστριας. Ο κύριος αυτός γνωρίζει ένα καλά κρυμμένο μυστικό της πετυχημένης παρουσιάστριας πού όμως μέσα στην άγνοια του και στην διάθεσή του να του προκαλέσει κακό δεν έχει αντιληφθεί μέχρι πρότινος ότι είναι και ο ίδιος μπλεγμένος σε αυτό.

Αυτή η δύσκολη περίοδος για την παρουσιάστρια κράτησε αρκετούς μήνες με την ίδια πλέον να παίρνει την κατάσταση στα χέρια της και να απευθύνεται στις διωκτικές αρχές για να βάλει ένα τέλος σε όλο αυτό το κυνηγητό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κυκλοφορεί τις τελευταίες εβδομάδες σε ένα στικάκι που ακούγονται καθαρά η παρουσιάστρια και ο εν λόγω τηλεοπτικός κύριος να την απειλεί ακόμα και με την ίδια της τη ζωή ώστε να δεχθεί τη συμφωνία που της προτείνει για να μην αποκαλύψει το ένοχο μυστικό της.