Πρόταση του Ανδρέα Γεωργίου και στους Απόστολο Γκλέτσο και Γιώργο Παρτσαλάκη! Ποιο είναι το πρόσωπο-έκπληξη που κλείνει ακόμη για τη «Γη της Ελιάς»

7 Ιανουαρίου 2021 09:20

Συνεχίζει τις επαφές του για τη νέα σειρά του Mega «Η γη της ελιάς» ο Ανδρέας Γεωργίου. Όπως έχουμε αποκαλύψει, η Λυδία Κονιόρδου, ο Νίκος Γαλανός και κατά πάσα πιθανότητα η Ελένη Βαΐτσου θα είναι μαζί του (απομένουν κάποιες λεπτομέρειες να διευθετηθούν για να οριστικοποιηθεί η συμφωνία), την ώρα που οι συζητήσεις κορυφώνονται και με άλλους ηθοποιούς.

Ο Ανδρέας έχει κάνει πρόταση και στον Απόστολο Κλέτσο και στον Γιώργο Παρτσαλάκη για να συνεχίσουν τη συνεργασία τους, ενώ ένα πρόσωπο που αρέσει πάρα πολύ στον δημιουργό είναι ο Τάσος Ιορδανίδης που κάνει γκεστ εμφάνιση στις 8 λέξεις.

Σύμφωνα πάντως με τον δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο, η μεγάλη έκπληξη είναι άλλη. Το πρωταγωνιστικό δίδυμο θα είναι οι δύο νέοι ηθοποιοί που θα δούμε για πρώτη φορά στην τηλεόραση. Επίσης, από όσα διαρρέονται μέχρι τώρα ο Γεωργίου δεν θα παίζει στη σειρά αλλά θα τη σκηνοθετεί.