Survivor: Αυτός είναι ο σύντροφος της Κάτιας Ταραμπάνκο – Συζούν μαζί στο σπίτι του επιχειρηματία [ Φωτογραφίες]

8 Ιανουαρίου 2021 14:00

Η νικήτρια του περσινού GNTM, Κάτια Ταραμπάνκο είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της showbiz. Πλέον, παίκτρια του φετινού Survivor – και μάλιστα έχει ικανοποιητικές επιδόσεις στα αθλήματα – έχει  απασχολήση πολύ τόσο τον κόσμο όσο και τα media.

Όσο η Κάτια Ταραμπάνκο προσπαθεί να επιβιώσει στον Άγιο Δομίνικο πίσω στην Ελλάδα την περιμένει ο σύντροφός της. Η παίκτρια του Survivor το τελευταίο διάστημα διατηρεί σχέση με τον επιχειρηματία Κωνσταντίνο Χωρινό, με τον οποίο είναι πολύ ερωτευμένη. Μάλιστα, το ζευγάρι συγκατοικεί στο διαμέρισμα του επιχειρηματία στο Γκάζι. Επίσης το μοντέλο έχει ανεβάσει κατά καιρούς φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram από το σπίτι τους.

Ο σύντροφος της Κάτιας Ταραμπανκό είναι στέλεχος της Οxygen bikes και συγκεκριμένα Ceo marketing. Την περίοδο 2011-2012, ο Κωνσταντίνος Χωρινός, ως αντιπρόεδρος της ελληνικής ομοσπονδίας ποδηλασίας πραγματοποίησε μια μεγάλη σειρά δραστηριοτήτων γύρω από το άθλημα. Επίσης κατέχει δίπλωμα μάρκετινγκ και διαφήμισης από το London School of Foreign Trade, καθώς και μεταπτυχιακό πάνω στον τομέα του αθλητικού μάρκετινγκ.