Αποκάλυψη: 120.000 ευρώ στη Βίσση για τη συνάντηση με τη Βανδή! Το παρασκήνιο πίσω από το σόου

10 Ιανουαρίου 2021 09:40

Η Άννα Βίσση και η Δέσποινα Βανδή έκαναν την ανατροπή και εμφανίστηκαν για πρώτη φορά στην ίδια σκηνή. Και από εκείνη τη στιγμή, όλη η Ελλάδα δεν συζητάει τίποτε άλλο. Κανείς όμως δεν γνωρίζει το παρασκήνιο αυτής της συνάντησης και συμφιλίωσης των δύο “αιώνιων αντιπάλων”.

Αμέσως μετά την κοινή τους εμφάνιση, η Άννα Βίσση δήλωσε: «Εσείς τις ζείτε αυτές τις στιγμές, εμείς τις νιώσαμε. Ήταν πολύ ωραίο αυτό που συνέβη. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στη Δέσποινα γιατί συναντηθήκαμε εννοείται γιατί θέλαμε και οι δύο πάρα πολύ, γιατί το θέλαμε ειλικρινά. Εμείς δεν είχαμε ποτέ τίποτα. Ήταν κάποιες ίντριγκες που συνέβαιναν. Τις πυροδοτούσαν κάποια πράγματα που ο κόσμος μπορεί να τα έχει ανάγκη, εμείς δεν ξέρω αν τα έχουμε ανάγκη, απλά τα διασκεδάζουμε, πολλές φορές τα αντέχουμε ή τα προσπερνάμε. Σήμερα τη συνάντησή μας τη βρήκα γοητευτική και γλυκιά. Θέλω να πιστεύω ότι μπορώ να συνεργαστώ ακόμα με κάποιους καλλιτέχνες που μου αρέσουν και μία από αυτούς είναι σίγουρα η Δέσποινα». Με τη σειρά της, η Δέσποινα Βανδή είπε: «Χάρηκα πάρα πολύ που συναντήθηκα με την Άννα και η αλήθεια είναι ότι από το πρώτο λεπτό που συναντηθήκαμε στο σπίτι του Νίκου, προσωπικά αισθάνθηκα τρομερή οικειότητα, καμία δυσκολία στην επικοινωνία, τη θαυμάζω όπως τη θαύμαζα και χρόνια και απόλαυσα πάρα πολύ αυτή τη στιγμή που ήρθε».

Όλα αυτά είναι όσα είδε ο κόσμος και βέβαια όπως ήταν αναμενόμενο αποτέλεσαν το απόλυτο talk of the town για μέρες ολόκληρες και ακόμα κουβεντιάζονται. Πίσω από όσα έδειξαν οι κάμερες, όμως, υπάρχει μπόλικο παρασκήνιο, που σας παρουσιάζει αποκλειστικά το CIAO.

Η μεγάλη διαπραγμάτευση

Όπως, λοιπόν, μεταφέρουν πηγές που ξέρουν πάρα πολύ καλά τα όσα προηγήθηκαν της κοινής αυτής εμφάνισης, η παραγωγή του σόου είχε ξεκινήσει πάρα πολύ καιρό νωρίοτερα την όλη διαδικασία και προσπαθούσε να πείσει τις δύο τραγουδίστριες να εμφανιστούν μαζί. Ιδιαίτερα δε την Άννα Βίσση. Όχι επειδή η τραγουδίστρια δεν ήθελε να κάνει μια κοινή εμφάνιση με τη Δέσποινα Βανδή, αλλά επειδή έτσι κι αλλιώς τα τελευταία χρόνια εμφανίζεται πολύ σπάνια και επιλεκτικά. Οι άνθρωποι της παραγωγής και ο Νίκος Κοκλώνης, όμως, ήταν αποφασισμένοι.

Και η συνάντησή τους με την Άννα Βίσση, προκειμένου εκείνη να πειστεί, κράτησε, όπως λένε οι ίδιες πηγές, έξι ολόκληρες ώρες, κατά τις οποίες εκείνη διαπραγματευόταν και έθετε τους όρους της.

Στο τέλος οι αντιρρήσεις της κάμφθηκαν και οι άνθρωποι του σόου κατάφεραν να την πείσουν να εμφανιστεί επί σκηνής με τη Δέσποινα Βανδή.

Αυτό που ακολούθησε έχει ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον, καθώς όπως πάντα αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, ο ίδιος ο Νίκος Κοκλώνης αλλά και η παραγωγή του σόου, προκειμένου να ευχαριστήσουν την απόλυτη Ελληνίδα σταρ για την εμφάνισή της, αποφάσισαν να της κάνουν ένα πολύ μεγάλο δώρο και της πρόσφεραν 120.000 ευρώ.

Η Άννα Βίσση τα δέχτηκε, παρότι η εμφάνιση πέτυχε κάτι που και η ίδια ήθελε: Να τελειώνει όλη αυτή η παραφιλολογία για την κόντρα της με τη Δέσποινα Βανδή, να μην υπάρχουν γκρίζες ζώνες και να καταλάβουν όλοι ότι όλο αυτό δεν ήταν τίποτε άλλο από υγιής ανταγωνισμός.

Πηγή: περιοδικό Ciao