Λία Τουζντάν: η διαγωνιζόμενη του GNTM 3 μιλάει για τη σχέση της με τον Αντρέα

12 Ιανουαρίου 2021 15:15

Το εντυπωσιακό μοντέλο από την Ουκρανία, μίλησε για την ωραιότερη Πρωτοχρονιά της ζωής τoy, τη συμμετοχή στο παιχνίδι, με ποια άτομα ήρθε πιο κοντά, ενώ αναφέρθηκε και στις φήμες που ήθελαν τη Λία να είναι ζευγάρι με τον Ανδρέα Αθανασόπουλο.   

Η ωραιότερη Πρωτοχρονιά ήταν στα 10 μου, γιατί ήταν η πρώτη χρονιά που δεν ήρθε ο Άγιος Βασίλης. Θυμάμαι πως κάθισα με τους γονείς μου να φάμε ήρεμα και απλά μου έδωσαν το δώρο μου. Τότε κατάλαβα ότι η μαγεία των γιορτών είναι οι γονείς μας και οι πιο δικοί μας άνθρωποι.

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Ουκρανία και τα τελευταία δύο χρόνια ζω στην Ελλάδα, λόγω σπουδών. Έδωσα εξετάσεις στην Ουκρανία για να έρθω να φοιτήσω σε ελληνικό πανεπιστήμιο. Έγραψα 19/20 και πέρασα στο τμήμα Οικονομικών Επιστημών στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.

Από τα παιδιά, ήρθα πιο κοντά με τον Τσεντολίνι, την Παρασκευή και τον Ανδρέα.

Ανταγωνισμό αισθάνθηκα από όλους τους παίκτες. Ειδικά στη φάση που αρχίσαμε να λιγοστεύουμε, όλοι ήταν ανταγωνιστές.

Δεν μετάνιωσα καθόλου που μου έκοψαν τα μαλλιά μου αγορίστικα. Το ευχαριστήθηκα γιατί ήταν κάτι που δεν θα το έκανα ποτέ μόνη μου. Ήταν ένα ωραίο πείραμα, αναγκαστικό μεν, αλλά ωραίο. Και όχι, δεν νομίζω πως η αλλαγή στο lοοk ήταν ένας από τους λόγους που προχώρησα αρκετά μέσα στο παιχνίδι.

Με την επιστροφή παικτών που είχαν ήδη αποχωρήσει αισθάνθηκα μια αμηχανία. Γνώριζα πως σε κάθε GΝΤΜ γίνεται επιστροφή παικτών, αλλά είχα πιστέψει λόγω της πανδημίας ότι φέτος δεν θα γινόταν. Σίγουρα όλοι αξίζουν μια δεύτερη ευκαιρία. Χάρηκα για τον Ηρακλή, που είχε περάσει διάφορες ψυχολογικές φάσεις στο παιχνίδι.

Με τον Ανδρέα δεθήκαμε πολύ. Ήταν από τα άτομα που με στήριζαν. Το περίμενα πως θα γίνουν παρεξηγήσεις και θα ακουστούν υποθετικοί δεσμοί, αλλά το καταλαβαίνω. Είναι και αυτό μέσα στο παιχνίδι. Με τον Ανδρέα δεν έγινε ποτέ τίποτα. Είμαστε πολύ καλοί φίλοι.