Ζεντάγια: η πιο καλοντυμένη για το 2021

12 Ιανουαρίου 2021 16:45

Μπορεί να έχουν περάσει μόλις έντεκα μέρες από την Πρωτοχρονιά όμως φαίνεται πως ήδη ανακηρύχθηκε το fashion icon της νέας χρονιάς. Και αυτό δεν είναι άλλο από την ηθοποιό και τραγουδίστρια Ζεντάγια η οποία έκανε τους πάντες να… σαστίσουν με τις ενδυματολογικές της επιλογές καθώς υποδεχόταν το νέο έτος.

Η Ζεντάγια ανέβασε φωτογραφία της στο instagram με ένα γκρι σύνολο, ένα μάλλινο κουστούμι και μεταξωτό τοπ με φιόγκο του Alexandre Vauthier και αυτή η ανάρτησή της συγκέντρωσε μέσα σε μόλις μία ώρα 2,5 εκατομμύρια likes.

Το συγκεκριμένο κοστούμι είναι από τη συλλογή για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2020 του σχεδιαστή και το είδαμε για πρώτη φορά στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού πριν από ακριβώς ένα χρόνο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη ανάρτηση της 24χρονης ηθοποιού και τραγουδίστριας αυτή τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές έχει περισσότερα από 8,5 εκατομμύρια likes και όχι μόνο από τους φαν της που την αποθεώνουν αλλά και από διάσημους όπως είναι η Naomi Campbell και ο Marc Jacobs.

https://www.instagram.com/p/CJhXt4br3BP/?utm_source=ig_web_copy_link