Η Disneyland ανοίγει τις πόρτες της ξανά και γίνεται κέντρο εμβολιασμού

13 Ιανουαρίου 2021 18:45

Το μεγαλύτερο θεματικό πάρκο στον κόσμο ανοίγει ξανά τις πόρτες του αλλά όχι για να μεταφέρει τον κόσμο στον μαγικό κόσμο των παραμυθιών αλλά για τον Covid. Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα θα γίνει το πρώτο μεγάλο κέντρο εμβολιασμών κατά του κορωνοϊού στην κομητεία Όραντζ της Καλιφόρνια.

Το θεματικό πάρκο θα γίνει το πρώτο μεγάλο σημείο χορήγησης εμβολίων στην κομητεία και θα αρχίσει να λειτουργεί αργότερα μέσα στην εβδομάδα. «Το Θεματικό Πάρκο της Disneyland, ο μεγαλύτερος εργοδότης στην καρδιά της κομητείας Όραντζ, προσφέρθηκε να φιλοξενήσει το πρώτο Μεγάλο Σημείο Χορήγησης εμβολίων στην κομητεία, αναλαμβάνοντας ένα τεράστιο έργο στη διαδικασία διανομής τους», δήλωσε ο Άντριου Ντο.

Ο κυβερνήτης της Καλιφόρνια, Gavin Newsom, δήλωσε τη Δευτέρα ότι η Πολιτεία θα εντείνει τις προσπάθειές της για εμβολιασμό αυτήν την εβδομάδα, ανοίγοντας επίσης χώρους μαζικού εμβολιασμού στο Στάδιο Dodger στο Λος Άντζελες, το Petco Park στο Σαν Ντιέγκο και το Cal Expo στο Σακραμέντο. Ο Newsom είπε ότι στόχος της Πολιτείας είναι να εμβολιαστούν ένα εκατομμύριο περισσότεροι άνθρωποι μέχρι το Σαββατοκύριακο.