Οι Ράδιο Αρβύλα φέρνουν αλλαγές στο Open! Δυσαρέσκεια από τη στάση ορισμένων μέσα στον σταθμό

16 Ιανουαρίου 2021 08:20

Οι Ράδιο Αρβύλα έχουν φέρει άλλον αέρα στο Open αλλά η αλήθεια είναι ότι οι περισσότερες επιλογές του καναλιού δεν έχουν κερδίσει τους τηλεθεατές. Έτσι λοιπόν, σύμφωνα με πληροφορίες του τηλεοπτικού συντάκτη Γρηγόρη Μελά, η διοίκηση του σταθμού αναζητά τρόπους, δηλαδή προγράμματα, που θα καταφέρουν να κρατήσουν τους τηλεθεατές στη συχνότητα του σταθμού και μετά το τέλος της καθημερινής «Αρβύλα».

Ωστόσο οι έως τώρα προτάσεις που έχουν πέσει στο τραπέζι δεν φαίνεται να βρίσκουν σύμφωνα όλα τα στελέχη με ορισμένα μάλιστα να υποστηρίζουν ότι είναι πολύ υψηλού κόστους, τονίζοντας πως ο σκληρός ανταγωνισμός έχει παγιωθεί και κάθε προσπάθεια θα πάει χαμένη τη φετινή τηλεοπτική σεζόν! Από την άλλη όμως, αυτή η… ηττοπαθής στάση ορισμένων φαίνεται να έχει ενοχλήσει κάποιους με αποτέλεσμα να εκτιμάται ότι θα επέλθουν αλλαγές είτε στο προγραμματισμό είτε κι άλλες έχοντας αφήσει πολλά ενδεχόμενα ανοικτά!

Τι σημαίνει αυτό; Ότι ο ερχομός του Ιβάν Σαββίδη (υπολογίζεται στο τέλος του μήνα) δεν αποκλείεται να φέρει ανακατατάξεις που θα προκαλέσουν αίσθηση.