Στέργιος Λυμπέρης: το «αγρίμι» που έχει βάλει στο μάτι η Acun Media για το Survivor – Έχει δεχτεί πρόταση και για την «Φάρμα»

18 Ιανουαρίου 2021 10:10

Ο Στέργιος Λυμπέρης είναι ο Έλληνας tραγουδιστής και ηθοποιός που κάνει καριέρα στις αραβικές χώρες, μένει στον Λίβανο και ενδέχεται να μπει στο Survivor, μετά από πρόταση που δέχτηκε και πέρασε μάλιστα απο casting πριν λίγες μέρες.


Ο 35 χρόνος Καλλιτέχνης γεννημένος στην Αθήνα με ρίζες από τις Σέρρες και την Καβάλα έχει σημείωση τεράστια επιτυχία στο εξωτερικό και από ότι φαίνεται ήρθε η στιγμή να τον γνωρίσουμε και εμείς! Έχει ύψος 1,97 ασχολείται ερασιτεχνικά με το μπάσκετ και τις καταδύσεις και είναι πραγματικά θηρίο!
Ο ίδιος μέσω του Λογαριασμό του στο Instagram επιβεβαίωσε την είδηση μας ότι δέχτηκε πρόταση από την παραγωγή της Acun Media εντελώς ξαφνικά,ενώ παράλληλα έχει δεχτεί ακόμα μια πρόταση για την «Φάρμα».

Μετά το τηλεφώνημα ο Στέργιος πέρασε την επόμενη και όλας μέρα από casting για τα αθλήματα ,τα οποία όπως επιβεβαίωσε ήταν αρκετά δύσκολα, ενώ η παραγωγή τον θεωρεί δυνατό πρόσωπο. Να σημειώσουμε ότι ο Στέργιος Λυμπέρης έχει περάσει πολύ δύσκολες καταστάσεις τα τελευταία 2 χρόνια της ζωής του, αντιμετωπίζοντας την απώλεια της γυναίκας που τον μεγάλωσε, καθώς και την ολική καταστροφή του σπιτιού του στον Λίβανο.
Από ότι φαίνεται είναι ένα «αγρίμι» έτοιμο να ριχτεί στην μάχη!